øresus:

Motörhead - Aftershock

Alt blir bedre med töddler!

Publisert Oppdatert

Lemmy fyller snart 68 år, men mens de fleste andre på hans alder sitter og strikker og spiller bridge, bruker han bassen og stemmen på å blåse høl i hodet på nok en ny generasjon!

Tre år har gått siden den forrige platen deres, 'The Wörld Is Yours', som falt godt i smak hos både redaksjonen og resten av verden. Nå er de tilbake i full vigør med 'Aftershock', som starter minst like sterkt med bulldozeren 'Heartbreaker'. Dette er noe av det mest minneverdige vi noensinne har hørt gjennom hele bandets karriere! De holder høyt tempo, og kliner til med et fantastisk fengende refreng. Dette lover godt!

Veteranene følger også opp med flere perler, som de herlig avslappende og tilbakelente 'Lost Woman Blues' og 'Dust and Glass'. Flere av låtene har samme feelgood-vibber, og minner kanskje litt om ZZ Top (om de hadde vært besatt av demoner). Det fins nok av eksplosive låter som tilfredstiller headbangerne, som for eksempel 'Going to Mexico' og 'Do You Believe', men de mest fremstående låtene er tungt inspirert av god, gammel bluesrock. Innledningen til 'Death Machine' kommer til å gi dere gåsehud langt inn i øregangene og helt opp i hjernen!

</p> <p>Motörhead leverer akkurat det man forventer av dem, i tillegg til noen positive overraskelser. 'Aftershock' er variert nok til å passe flere forskjellige humør, og er en glede å høre gjennom i sin helhet! Det har sneket seg inn et par lett forglemmelige låter, men i løpet av de fjorten sporene, drukner svakhetene i audibelt gull! All ære til de gamle traverne!</p> <h1>8 av 10 konger!</h1> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning