dippedutt:

Mer Lunch på din iPad!

Suksessen fortsetter...

Publisert Oppdatert

Vi har gjort det før og nå gjør vi det igjen! Det blir mer LUNCH å få til iPad!

 Denne sommeren kom Børge Lunds stripeserie LUNCH som eget blad, og ble med hele 60 000 i opplag årets offisielle sommerlektyre.

Man skulle tro at dette var nok, men Lunch-leserne følger med i tiden og forventer ... digitale løsninger. Så fordi alle venner av Nico krevde det: Nå er Lunch-bladet endelig til salgs for iPad. 

De fire Lunch-albumene har vært tilgjengelig lenge, og har vært en digital suksess med tusenvis av nedlastninger. Nå satser vi på tilsvarende suksess for Lunch-bladet.

De digitale bladene vil som den papirbaserte moderutgaven være stappfulle av LUNCH-striper og byr på en fast, upublisert spesialhistorie. Dessuten har utgivelsene med frekke biserier, og smarte og trendy saker. Påstår redaksjonen, helt ubeskjedent.

Med andre ord: Det digitale bladet er helt likt det du finner i butikkene, men du slipper å gå dit for å kjøpe det. Vi vil påstå at din iPad blir lykkeligere av Lunch-bladet. I hvert fall blir vi glade hvis du laster ned bladene. 

Som en ekstra bonus har vi også lagt ut LUNCH nr 1 og 2 i appstore, i tilfelle du skulle være så uheldig å ikke fått med deg disse godbitene mens de ennå var til salgs i butikk.

Beklageligvis finnes det for øyeblikket ingen utgave for Android, men vi jobber med saken!

Last ned den nye snasne Lunch-kiosken her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen