Kommet for å bli:

LUNCH endelig på iPad!

Din blanke lille teknodings blir straks litt morsommere...

Publisert Oppdatert

Er det LUNCH-albumet utsolgt? Ikke fortvil. Nå kan du laste det ned på iPad!

Børge Lund har med Lunch virkelig truffet en nerve hos kontorrott...arbeidere landet over, noe vi til stadighet merker. Det nye Lunch-albumet Angry Kjell har knapt vært i salg en uke, og er allerede iferd med å bli utsolgt i en rekke butikker.

Heldigvis har vi en løsning for deg som er innehaver av en Nico-plate - eller iPad, som det også er kjent som.

Vi har nemlig laget albumet som en iPad-app!

Klikk her for å sjekke ut Lunch app!

Da Egmont først skulle dyppe tærne i det opprørte havet som er digital publisering, var det ikke vanskelig å bestemme seg for hvem som skulle ta på seg svømmebrillene og badevingene først. Hovedhistorien i "Lunch Angry Kjell" handler om vår antihelts møte med utagerende iPad-bruk.

Flash padda di!
Dessuten er karakteren Nico i Lunch i tillegg en ihuga Mac-elsker, så alle hans likemenn og -kvinner har nå innhold de virkelig kan flashe på paddene sine (hvis det er lov å si).

Appen inneholder albumet i all sin enkelhet, timet og tilrettelagt for en flott leseropplevelse, der man både kan zoome inn og ut i bilder og swooshe frem og tilbake i albumet. Av ekstra leseropplevelse tilbys et modus der du ved enkle skjermtafs beveger deg smooth fra bilde til bilde.

Uten at vi på noen som helst måte er forutinntatte (i og med at det er yours truly som har laget appen), vil vi våge påstanden at albumet faktisk ser bedre ut i appversjon enn i papir! Det er noe med fargene og streken som virkelig kommer til sin rett i pixelform.

Så hva nøler du etter?

Sjekk ut appen nå!

For dere med iphone, andre smart-telefoner og android-baserte nettbrett: You're shit outta luck.
I beste Nico-stil har vi kun konsentrert oss om iPad.

Men dere kan fortsatt kjøpe papirutgaven.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen