Lunch:

Lunch 6 i salg nå!

Løp i butikken som et olja lyn!

Publisert Oppdatert

Har vi nordmenn blitt sedate og storforlangende som følge av oljen? Vil vi klare å etablere alternative energikilder før det sorte gullet tar slutt?

Dette, og andre sosialøkonomiske debatter tar vi IKKE i dette nummeret av LUNCH.

I stedet følger vi Kjell i det KjellTech forsøker å selge sin drill-patent "DSTCWESPHATCS" på den store oljemessen.
Hvordan det går? Gjett tre ganger.

Dette sammenfaller påfallende nok med Børge Lunds kommende signings- og signeringsferd på den store oljemessen som går av stabelen i Stavanger 25. til 28. august.

Dermed er mye av bladet dedikert til oljebasert moro. Vi kan nevne i fleng:

• Vi borer dypt i filmhistorien for å finne historier om det sorte gull på det hvite lerret.

• Tynn og Trendy forteller deg hva du kan omskoleres til dersom du mister jobben i oljebransjen. Frister jobben som svensk bartender, kanskje?

 • Vi gir deg også en prøvesmak på den første LUNCH-boka, som har fått det klingende navnet Sykt Travelt. Mer om dette senere...

 • Mediehuset 5080, driver ikke bare knallhard satire i media. I LUNCH skriver de om hvordan man kan få folk til å glemme at man tjener penger som gress på olje.

Og som vanlig har magasinet glitrende innslag fra serier som Kellermannen, Fagprat, Gummbah, Klyse, Truth Facts og Lille Berlin.

Mens du sitter på ræva og ser at oljefondet vokser seg større og større uten at du løfter en finger,  er LUNCH 6 det perfekte lesestoff!

Du kan faktisk abonnere på Lunch, om du vil!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen