LUNCH 1 - 2015 i salg nå!

Bli FREE med LUNCH!

Publisert Oppdatert

Akkurat nå får du sikkert servert mange ledelsesgodkjente ord som spys ut fra strategidokumentet til bedriften din, og som skal definere din arbeidsplass i 2015. Lucky you.

Vi kan vedde kontorstoltrekket vårt at ord som «Fleksibel», «Dialogmøter», «Handlingsrom», «Langtidsfrisk», «Rasjonalisering» og «Omstillingsglede» er godt representert i år. Igjen.

Men over dem ruver det huleste ordet av dem alle: Nemlig «Free»! Ja, akkurat dette ordet skiller seg ut. Det kan virke som om misbruk av det demokratiske grunnprinsippbegrepet «Frihet» blir vanskelig for ledere av nytaling, for ordet frihet i bedriftssammenheng kommer overraskende ofte i engelsk språkdrakt.

Derfor advarer vi; kommer følgende ord ut av sjefens munn

–Vi vil ha mer åpenhet. Mer dialog. Vi vil ha en fleksibel jobbhverdag og derfor introduserer vi Free seating.

 .. Så bør de legendariske ordene fra Hanna Hall* fylle hodet ditt, og du bør forlate rommet fortest mulig. Eller for å si dette enda klarere: «Free« på norsk betyr ikke «Frihet», det betyr ikke «gratis» heller - uansett hva Google translate sier. Det betyr at du mister fordeler. Og at du gjør dette med «Omstillingsglede» for å holde selskapet «Langtidsfrisk».

Men det finnes alltid en trøst: Du trenger ikke fast plass for å lese LUNCH!

Det finnes en trøst til: Selveste TegneHanne begynner i LUNCH-bladet, og kan vitne om at ansatte å sykehus er så free at de knapt vet hvor de skal sitte. Mye fordi de ikke har noen stoler å benytte seg av.

Og så har vi jo alltids Kjell som vet hvor det er enklest å både gjøre en jobb og gjøre fra seg. Toalettene er de nye lederkontorene. 

Velkommen til et ineffektivt år med LUNCH!

*Skuespilleren som spilte den unge Jenny i «Forrest Gump» og som skrek: «Run Forrest, Run.»

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning