Video:

Kommer vi til helvete for dette?

Det mener Jehovas Vitner...

Publisert Oppdatert

Sex, religion, lytehumor: Det er et mulig katastrofeområde, og vi plumper uti med begge beina.

Den religiøse sekten Jehovas Vitner, er veldig opptatt av vårt moralske ve og vel. Spesielt opptatt synes de å være av ungdomshobby nr 1 (og vi snakker ikke om korpsmusikk).

I den anledning har de laget en opplysningsvideo om farene ved onani. Det spesielle med denne videoen, er at den henvender seg til døve.

Og det er her moroa begynner. – og det er her vi må begynne å trå varsomt.

For denne videoen er så vanvittig bra! Men vi kan ikke uttale oss så mye om hva som gjør den bra, uten å danse jenka med bind for øynene ut i et minefelt. Så vi legger den bare her, og ber dere følge nøye med fra 00:22 og stort sett ut til 1:15.

</div> <p>Vi er ikke de eneste som synes dette er morsomt. Internett har trykket den til sitt hjerte, og siden videoen er uten musikk, har noen tatt seg bryet med å synce den opp til passende musikk.<br/> <br/>Dette er den vi synes passer best. </p> <div class="youtube"> <iframe height="360" src="http://www.youtube.com/embed/vTB3sECYwMs?rel=0" width="480"/> </div> <p> <strong> <br/>Og la oss bare presisere:</strong> <br/>Vi tuller ikke med tegnspråk i denne artiklen. Bare den ekstreme motsetningen mellom det denne glattslikkede narren står for, og hvordan han han fremstiller visse aktiviteter.</p> <p>For å vise dere hvor flott tegnspråk faktisk er, ber vi dere ta en titt på denne tegnversjonen av Fireworks av Katy Perry.<em> (Ja, den låta er en guilty pleasure. Sue me ;)</em> </p> <div class="youtube"> <iframe height="360" src="http://www.youtube.com/embed/bFivd0a6wvI?t=20s?rel=0" width="480"/> </div> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen