Nytt horrorblad:

Klar for en Støkk?

Zombiene overtar bladhylla med litt ordentlig hjerneføde...

Publisert Oppdatert

For mange skrekkentusiaster etterlot tegneseriebladet Iskalde grøss seg et stort svart hull da det gikk inn i 1994, etter et drøyt tiår i bladhyllene.

Nå 18 år etter er det dette hullet som nå skal fylles – med Støkk, et skrekkblad som byr på en samling korte og lange serier, artikler og annet snacks.

Ny og klassisk skrekk
Tegneseriene i Støkk skal ha et bredt skrekk-spekter.
I første nummer spenner historiene fra moderne zombie-komedie via klassisk skrekk med twist og en djevelsk anekdote til utpenslet misfoster-drama. Foruten en artikkel om zombienes opprinnelse følger det med en zombie-overlevelse-maske, en helt nødvendig innretning hvis man skal klare seg i zombie-infiserte områder.

Zombienes tid
At første nummer er heller zombie-orientert, er ikke tilfeldig. Redaktør Hege "Braaaiiinnns" Høiby mener at zombienes tid er nå.

– De har riktignok alltid vært der, så lenge det er blitt gitt ut skrekkfortellinger. Men de tradisjonelt langsomme og heller ufyselige vandrerne har hatt skarp konkurranse av varulver og vampyrer. Nå er imidlertid tiden inne for epidemiene og de grufulle, apokalyptiske tilstandene som bare zombier kan forårsake.

Og det er ingen tvil om at zombiene rår, vekket til live først og fremst av 2000-tallets nyinnspillinger av Romeros Dead-filmklassikere. Nå er de vandøde overalt, i tegneserieblader, i tv-serier og ikke minst kryr det bokstavelig talt av dem i action- og skytespill.

Bladet er i salg nå, så løp og kjøp (eller stavre deg fremover med hendene strakt ut foran deg...)

Lik Støkk på Facebook!

Klikk neste for å delta i vår store konkurranse!

Konkurranse!

Vinn Evil Dead 1, 2 og 3 på DVD!

For å feire den første norske skrekkutgivelsen på 18 år, trår vi til med en hjernesplattende konkurranse. Svar på fem enkle spørsmål og vinn Sam Raimis klassiske kult-splatterkomedier!

</p> <p> <strong>Vinneren trekkes på mandag!</strong> </p> <h1>Lykke til!</h1> <p> <a href="http://www.facebook.com/Stoekk"> <strong>Du kan som sagt like Støkk på Facebook.</strong> </a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen