Rock n roll:

Kjeller'n Rock Festival 2011

Mye snadder nede i Kjeller'n!

Publisert Oppdatert

Hva får du hvis du mikser et knippe ildsjeler sammen med en kommune som er villig til å satse på ungdomskultur? Jo da får du Kjeller'n Rock Festival.

I en verden befolket av Rebeccablakker og Justinbevere, gjør vi alt vi kan for å slå et slag for ungdom som vil rocke. Vi blir bløte som pudler smurt inn i spenefett når vi hører om prosjekter som Kjeller'n Rock Festival.

Hva er Kjeller'n Rock festival?
Festivalen startet i det små så tidlig som i 1992. Den gangen bestod arrangementet av 8-lokale band fra Follo. Når årets arrangement drar i gang for 20.gang, har dette blitt Norges største festival for amatørband i alderen 12 – 22 år.

La oss utrede dette i en komité dere...
Det har etter vært blitt så populært å delta på denne festivalen at årets festival består av 70 band fordelt på 5 parallelle scener. Noe som gir hele 315 musikere fordelt på band fra Akershus, Hedmark, Oppland, Oslo, Sør Trøndelag, Vestfold og Østfold. Dessuten kommer det 7 band fra Jönköping og Solna i Sverige og 3 band fra Egedal og Hillerød i Danmark.

Dette lukter det Rock n' Roll av
Det kommer til å bli spilt musikk i alle sjangre og for enhver smak og med random utvelgelse fra programmet kan vi nevne:

The Sicilian Message fra Sarpsborg som skal lefle med Metal/Hardcore

Slanting Brackets fra Oslo med sin Britpop

Gjörme fra Råde skal holde liv i Punken

Mezzototo fra Ski skal friste med Polsk Frijazz (ehh ja det stod faktisk det på programmet)

Her finner dere det øvrige programmet, med forbehold om eventuelle endringer

Møt opp!
For en skarve hundrings skal de musikkinteresserte av oss lete lenge etter en god unnskyldning for ikke å ta turen til Ski lørdag 3. desember 2011!
Artikkelforfatteren kommer til å befinne seg i lokalet med kamera og notatblokk for å bivåne begivenheten og kanskje også lage en oppfølgingsartikkel. Dessuten har jeg da også en privat grunn til å tråkke rundt der, for yngstemann skal traktere 6-strengeren i bandet Long Way Home fra Hamar som skal la øregangene beføles med Progressiv Grunge og jeg gleder meg!

Mer informasjon finner du på Kjeller’n Rock Festivals hjemmeside.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning