rock n roll all nite:

KISS til Norge!

En av to Europakonserter i Holmenkollen 30. juni

Publisert Oppdatert

Ryktene har surret som fluer rundt en grevlingrompe. Og nå har vi gleden av å være blant de første som bekrefter det.

Jokkes soleklare favoritter og våre alles elskede sminkegubber kommer til Norge i Juni! Det er den nystartede festivalen Kollenfest som har klart å sikre seg eksklusivt besøk fra et av rockens mest ikoniske band.

Lørdag 30. juni headliner KISS musikkfestivalen som arrangeres for første gang i år i Holmenkollen, og forhåpentligvis kommer de sette et verdig punktum på en dag som også gir oss gjensyn med klassiske rockere som hydrogenperoksidens posterboy Billy Idol og Turbonegro, (nå uten en musical-stjerne som vokalist...)

Det blir et eksklusivt møte med de ærverdige rockerne i år. Kiss har valgt å bare gjøre to konserter i Europa i år, og den ene er altså i Holmenkollen.

Vi som har vært på KISS-konsert før vet hva vi har i vente: Flammer, bomber, tunger, rakettskytende gitarer, og en halvannen time lang hitparade. Planetens største rockesirkus setter opp camp i Oslo.

Vi gleder oss som buhunder!

Apropos: Det er ikke så lenge siden vi så Kiss på norske TV-skjermer. De var med i Nrk-programmet Amigo Grande, der et lokalt Kiss-band var med på å overraske en av de unge deltakerne.

</div> <p>(Se nøye på bassisten... Kremt... )</p> <p>Vi vil komme tilbake senere med en feit konkurranse, der du kan vinne festivalpass. Men akkurat nå vil vi bare rulle oss i gleden over at Kiss kommer til landet.</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen