Fine tips:

Hvordan lykkes på Valentines Day

Valentines Day er dyrt for par og kjipt for single.

Publisert Oppdatert

I dag er det igjen Alle hjerters dag. På hvert butikkhjørne strekker syreglade bamser seg mot oss med kjærlighetserklæringer, og nyforelskede par løper rundt med blomsterbuketter og glitrende kort. Samtidig kan man høre lyden av samtlige kommersielle aktører som gnir seg i de griske svinelabbene sine. For de som er single derimot, er dette en gyllen mulighet til å desperat prøve å fiske tak i noen så man slipper å legge seg alene enda en natt. Her er noen tips for å unngå brev- og besøksforbud under jakten.


Kortet

Å skrive kort kan være vrient. Det er ofte en tynn linje mellom hva som får din utkårete til å smelte og hva som får vedkommende til å skifte navn og adresse. «Jeg tenker på deg» kan for eksempel gi et bedre utfall enn «Jeg tenker på deg i dusjen når ryggsvampen ikke rekker til». Et annet eksempel er «Jeg vil dele livet mitt meg deg» høres bedre ut enn «Jeg vil binde deg fast i kjelleren og aldri la deg gå». Det er de små tingene som skiller.

 (Kine B) (Kine B)


Blomstene

Når man skal gi noen blomster er det en del koder man bør knekke først. Det er i utgangspunktet ikke så viktig at blomstene er dyre, men om de er gamle og formet som en krans med lappen «En siste hilsen», har du lagt for lite i det. Visste du forresten også at fargen på roser tradisjonelt har hatt stor betydning? Dette kan fremdeles føre til misforståelser.

Nei-nei, de rosene var ikke hvite. De var eggeskallfargete... (Kine B) Nei-nei, de rosene var ikke hvite bryllupsroser. De var eggeskallfargete slutt-å-rote-gjennom-søpla-mi roser... (Kine B)

Andre alternativer

Om man virkelig er imot kjøpepresset som forårsakes av denne feiringen kan man gjøre det veldig enkelt ved å bare by på seg selv. Måten man gjør dette på er allikevel ganske avgjørende. Det er kanskje politisk ukorrekt å si at denne oppgaven er mye enklere for kvinner, men det blir ikke noe mindre sant av den grunn. Ikke alle kler røde silkebånd like godt, er vel moralen her.

 (Kine B) (Kine B)De etablerte
Så er det de som er i et forhold og tror de kan ta dagen med ro. Dette er folk som sier at de er såpass etablerte og «sikre» på hverandre at dere ikke gir denne dagen noe oppmerksomhet. Om dama di sier at det er greit at dere dropper Valentines i år, velger jeg å si som en veldig kjent Admiral.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning