Takt og tone:

Hvordan bli kastet ut av badeland

Går du med en drøm om å bli kastet ut av et bassengområde? Her er fire metoder som garantert fungerer!

Publisert Oppdatert

Det finnes alltid en mengde uskrevne regler uansett hvor man befinner seg. Her er fire fine måter å bli kastet ut av badeland:


1 Det vi alle gjør
Ok, denne er ikke vanskelig å slippe unna med. ALLE tisser i bassenget. Du gjør det, jeg gjør det, og vi nekter alle for det. Dette er antageligvis en av de tingene vi vil bli husket for i fremtiden. Akkurat som at vi snakker om hvordan oldtidens grekere bæsjet sammen på torget, kommer fremtidens godtfolk til å snakke om hvordan vi frivillig svømte rundt i hverandres urin for å koble av. Ironien er at det plutselig ikke er greit lenger om man befinner seg utenfor bassenget.

 

2 Fin ting på feil sted
Boblebad er en god måte å slappe av på. Vi skviser oss inn i et lite kar med halvnakne fremmede og venter på de kalde boblene som kiler i stjerna, mens vi legger hodet bakover og grubler over hvorfor dette i det hele tatt er en sosialt akseptabel fellesaktivitet. Boblebadene befinner seg som oftest i den rolige delen av badet, hvor vannet er oppvarmet og klientellet har rundet 40. En real bombe vil derfor ikke oppnå den samme applausen her som den ville ved sklieområdet.

 

 

 

3 Matsanking
Finnes det basseng, finnes det også en kafé. Mattilbudet er alltid det samme: Svett pizza, klamme pølser og pommer frites som koster en månedslønn om hele familien er sulten. For at alle skal bruke penger, er medbragt mat som regel forbudt, og alle med unger vet at dette er en tapt kamp etter 30 minutter med vannlek. At maten ikke får være med i bassenget, er det derimot ikke alle som husker å informere om.

 

4 For mye initiativ
Det er kjent at man må ha på seg badetøy i bassenget. At man tilfeldigvis har valgt det eksakt samme antrekket som badevaktene, er vel ikke noe man kan klandres for. At man i tillegg har med seg en fløyte kan ha mange årsaker. Det er jo greit å kunne gi lyd fra seg om man får problemer på dypet. Det at man samler et lag fremmede badegjester, og tvinger de med på en halvtimes synkronsvømming for å sjekke svømmeferdighetene deres, derimot... det vil få deg kastet ut!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen