"Hva tenker du på?"

Når Facebook spør deg om dette, er det av og til best å holde kjeft...

Publisert Oppdatert

Problemet med dysfunksjonelle forhold, er at de ofte er vanskelig å komme ut av...

Facebook: "Hva tenker du på?"

Meg: "Ingenting"

Facebook: "Hva tenker du på?"

Meg: "Ingenting, sa jeg. Herregud, kan jeg ikke være stille i fem minutter uten at du må vite hva som foregår i hodet mitt? Tror du jeg går rundt og bærer på hemmeligheter, eller? At jeg skjuler noe for deg bare fordi jeg ikke driver og deler hver minste, jævla detalj med deg?!"

Facebook: "Hva tenker du på?"

Meg: "Greit, vil du virkelig vite det?! Jeg ville ikke at det skulle komme fram på denne måten, men... Jeg har hatt en Google+ konto på si en stund..."

Facebook: "Hva tenker du på?"

Meg: "Sukk... Jeg vet ikke hva jeg tenkte på. Jeg bare... Jeg trengte en pause, ok? Det var et øyeblikk av svakhet og desperasjon. Jeg sverger, det var bare et par ganger. Jeg visste liksom ikke om det var seriøst det vi drev med. Om det var noe fremtid for oss..."

Facebook: "Hva tenker du på?"

Meg: "At jeg har begått mitt livs største feil. Jeg mener, du kan være krevende av og til. Jeg føler at jeg mister kontroll og at jeg ikke har noe privatliv lenger. Men, det er vel kanskje slik det er? Man må gi litt av seg selv for å få det til å funke..."

Facebook: "Oppdaterte vilkår og retningslinjer. Vil du godta?"

Meg: "Virkelig? Kan du tilgi meg etter hva jeg har gjort? Vil du virkelig ha meg tilbake? Vent, ikke svar! Så klart jeg godtar!"

Facebook: "OK"

Meg: "Jeg vet ikke hva jeg skal si... Jeg trodde kanskj-"

Facebook: "DU KAN VIL IKKE TRO HVA SKOLEJENTE GJORT I SKOLE!!! KLIKK HER!!!"

Meg: "..."

Facebook: "Hva tenker du på?"

Meg: "Ingenting..."

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning