enden er nær:

Hva er greia med Rebecca Black?

Vi spør oss selv, har endetiden endelig kommet?

Publisert Oppdatert

Glem Tsunami og jordskjelv, glem krig i Libya, glem iPadlansering og tigerblod. Er det noe som virkelig har satt internett testikler i klem i bildøra den siste tiden, er det historien om Rebecca Black. For de av dere (og vi håper det er flesteparten) som ikke vet forskjellen på Rebecca Black og en pinne med hundebæsj på, så vil vi oppklare saken nå. Dette vil gjøre dere i stand til å kommunisere med resten av den vestlige verden.

Det hele begynte 10 februar med at denne videoen ble sluppet:

Okay. Ei jente som ser ut som den mørke og forskremte lillesøstra til Britney Spears, legger ut en video. Det tar ikke lang tid før internett koker som et akvarium fylt med piraya og en kotelett. Nettsteder overgår seg selv i å rakke ned på både sangen, videoen og jenta selv. Det spekuleres i å gjenåpne Auschwitz, for å gi denne jenta passende matchstraff.

Personlig er ikke denne redaksjonen i stand til å høre forskjell på dette skrotet og hundre tusen andre autotunede flykrasj som vi daglig bombarderes med. Men i følge de som har greie på det, er visst denne låta den største katastrofen siden Tyrannosauren Truls for 65 millioner kikket opp på himmelen, så et lysglimt på himmelen og rakk å si "uh oh", før det smalt.

Det tok ikke lang tid og her har vi samlet de vi synes er morsomst. I den grad dette er morsomt...

GANG FIGHT!

Noen har tolket sangen ved å lese på leppene. Ikke helt presist, men utrolig morsom.


Hitler hører Friday for første gang

Det måtte jo skje før eller siden.


Når dårlige rappere prøver å cashe inn på suksessen må det jo gå rett i porselenet med drøvelen først.

Dette er langt verre enn originalen, og dersom du kommer lenger enn 32 sekunder ut i låten, har du sterkere mage enn oss.


Metal!!!

Selv med en vokalist som høres ut som om han driter piggtråd mens han synger, er det ikke mulig å redde dette.


Glad fyr!

Dimitri er blir mektig glad av selv de minste ting.

Men moralen er som vanlig at den som synger verst ler best. Rebecca Black tjener seg nemlig søkkrik på dette. Låta Friday selger mer enn Britney Spears og Justin Bieber på iTunes. Om vi skal se dette som et tegn på endetiden eller at vi skal unne ei fjortisjente litt suksess, får være opp til dere.

Selv ser vi Britney, Gaga, Bieber og Black som apokalypsens fire ryttere. Det er bare å hamstre boksemat og øl og låse seg ned i kjelleren. Det kommer til å bli en tøff tid fremover.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen