Biserier:

Hjalmar gir jernet!

Nytt album med Norges nest morsomste seriepappa...

Publisert Oppdatert

Ingen grunn til å kjede seg på stranda. Nytt album med Hjalmar ligger klar til servering i din nærmeste butikk!

Hjalmar er en likestilt mann som tar sine femti prosent av barnas bæsjebleier. Men når det kommer til oppussing må han – merkelig nok – stå for hundre prosent av jobben.

Hjalmars fullstendig fraværende evner som handy-hønk er selve dette albumets pièce de résistance i en 10-siders spesialhistorie. Og legg merke til at vi er atskillig flinkere med å få sånne froskespisertødler riktig vei over e-ene enn Hjalmar er til å snekre (Rent bortsett fra at du ikke har skrevet tödler, men aksenter - din ordblinde hagenisse ;D -RTom).

 Andre høydepunkter er onkel Ågrims drøye anekdoter om V-gitarer og Ozzys snabbedask, kona til Kantens kommentarer til et utvalgt knippe striper og den ulikelige forlagsredaktøren Katlas twitring.

Tegner Nils Axle Kanten er relativt sett en fersking i norsk tegneseriesammenheng, men har allerede vunnet en rekke priser. I 2008 vant han VGs tegneseriekonkurranse med serien «Firkanta», og i 2009 kom han på andreplass i Dagbladets konkurranse med nettopp «Hjalmar». I fjor ble han tildelt Pondus-prisen (100.000 kraftige rumpespark og like mange kroner) fra Frode Øverli og Egmont. Han vant dessuten en pris snus i en håndbak-konkurranse på den lokale puben nylig, riktignok fra en 72 år gammel dame i rullestol.


Hjalmar går nå i over 20 norske aviser, blant annet i VG, Hamar Arbeiderblad og Bergens Tidende. Den publiseres også i utland som Finland, Sverige og Danmark.

Unn deg selv en gjenkjennende latter i sommervarmen.

I butikken nuh!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen