Pondus:

Frode signerer på Tronsmo Bokhandel i Oslo!

Frode kommer til Oslo på torsdag, og med seg i bagen har han tegnesaker og godt humør.

Publisert Oppdatert

Torsdag 28. november klokken 16:00 bør du stille på Tronsmo bokhandel i Oslo. Da signerer Frode blant annet julehefter og sin siste bok "Den 12 Mann" Vi regner med tiltykning til kø, så du bør være tidlig ute.

Førjulstiden er kjent for et par ting. Som for eksempel marsipan og reklame for crap du ikke må finne på å kjøpe i gave. Noe annet, som  bedre, er at mr Øverli pleier å signere sine bøker foran en jublende folkemasse. Og i år tar turen til Oslo for å glede oss på denne siden av vannskillet med sitt nærvær.

Som vanlig er det den lille bokhandleren Tronsmo i Kr. August gate 19 som blir åstedet for tildragelsen, og tradisjonen tro stiller Frode med tusjer laget av den reneste filt, og godt humør.

Har du ikke mulighet til å komme til Tronsmo for å få den signert. How's this for service:

Alle som bestiller boken fra Tronsmo, innen torsdag klokken 09:00, får den signert og sendt i posten!

De som har vært på signering med Frode tidligere vet at Frode ikke er den som knusler med underskriften. Selv om han ikke akkurat lager en replika av taket i Det Sixtinske Kapell for deg, vil han gjøre alt for at du skal gå gledestrålende fornøyd derfra med en ekte Pondus-original i boka di!

I og med at Frode bruker en del tid på hver tegning, og at det gjerne pleier å være like folksomt på signeringene som på Karl Johan 17. mai, kan det være lurt å kjøre en egenmelding fra jobben for å kunne stille ekstra tidlig. Ikke det at vi oppfordrer til skofting av din ansvarsfulle jobb, men vi vet hva vi ville gjort (håper ikke sjefen leser dette)...

Det er selvfølgelig mulig å få signert andre ting enn Pondusbok 12, men kroppsdeler bør være godt vasket i forkant. Det er også selvfølgelig mulig å kjøpe bøker der - Tronsmo er tross alt en bokhandel.

Signeringen begynner kl 16:00, og holder på til sjappa stenger!

Så for å oppsummere (nå med store bokstaver, for dette er viktig):

Frode Øverli signerer sin siste bok "Den 12 mann"

Sted: Tronsmo Bokhandel, Kr August gate 19.

Tid: Torsdag 28. november 2013

Bestill Den 12. mann og annet Pondussnadder på nett!

Bestill for over 300 kroner og du får portifri levering! Oboy oboy oboy!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning