God jul fra frode:

Frode selger Pondusoriginaler!

Endelig kan du sikre deg tidenes julegave - og støtte en god sak!

Publisert Oppdatert

Det er allerede fem år siden Frode bestemte seg for å ikke selge flere originalstriper. Ever. Punktum Finale.

I 2007 hadde Frode sin siste salgsutstilling og da ble originalene revet vekk som plaster av sår, det gikk fort og det var smertefullt for de som ble stående igjen uten. Det var jeremiader og tenners gnissel, men Frode sto beinhardt på sitt.

Helt til nå. Vår mann i det ville vest kan tydeligvis la seg overtale, dersom saken er viktig nok.

Og det er akkurat det som har skjedd i dette tilfellet. Denne gangen er det SOS Barnebyer som vil kunne nyte godt av Frodes giverglede.

Om valg av samarbeidspartner sier Frode følgende:
– Det finnes tusen gode formål der ute, men å hjelpe barn med å få skolegang i trygge omgivelser blir aldri feil.

Frode har dermed bestemt seg for å gi bort 25 originalstriper og 2 halvsider fra årets Pondusbok 11 i Hatten (Kjøp den her!).

Disse vil være å få kjøpt på utstillingen som åpner 4. desember på Serieteket på Deichmannske Biblioteks filial på Grünerløkka i Oslo.

Stripene er skammelig lavt priset, og du vil ha muligheten til å gjøre tidenes serievarp. Dette er den beste måten å gjøre veggen din til en ærbar vegg. Utstillingen vil være åpen helt til 30. desember.

"Men hva med oss som ikke bor i Oslo? Skal vi være nødt til å karre oss avgårde til den derre drittbyen bare for å få tak i striper? Hva i innerste..? Åh! Jeg kjenner jeg blir så forbanna på denne typiske forskjellsbehandlingen av oss i utkantsstrøk! Det er så typisk arrogante byfolk og blabalbwyawagagaaaargh!"

Til dere som føler dette har vi bare dette å si: "Ta en lykkepille a, tjommi!" Vi har nemlig tenkt å legge ut tre striper til auksjon på QXL. Mer om dette i en senere oppdatering.

Så for å oppsummere:

Salgsutstilling av 27 Pondus-originaler til inntekt for SOS Barnebyer.

På Serieteket i Oslo 4 - 30 desember.

Tre originalstriper vil bli lagt ut for salg på QXL i løpet av kort tid.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen