Wikipondus:

Frida

Sier lite, men tenker desto mer...

Publisert Oppdatert

Frida er datteren til Pondus og Beate, lillesøsteren til Kevin (Påsan) og eier av Bjarne.

Lenge ble hun bare kalt Sneipen, men hun har blitt eldre i løpet av serien og kalles i dag for det meste Frida. Tidligere snakket hun ikke, men nøyde seg med å kommunisere med omverdenen ved hjelp av sprittusjtegninger på veggene og gulping.

Til tross for sin unge alder har Frida en levende religiøs tro, og hun brukte ofte kveldene til å be til Gud på vegne av sin far. Forespørslene varierte fra å straffe de som lager shampo- og bleiereklamer, til å få skikk på forsvaret til Liverpool. Ifølge Øverli så dette ut til å hjelpe, Liverpool gjorde det bedre etter at hun begynte å be til høyere makter. Det er også verdt å merke seg at Frida ikke kom med en eneste bønn under Hodgson, hvilket kan forklare hvorfor det gikk som det gjorde.

Frida går i dag i barnehage hvor hun blir passet på av den lettere hysteriske og sterkt bleieskifttraumatiserte Onkel Trond. Der har hun hatt mange fine og lærerike opplevelser, blant annet har hun lært at yoghurt skal ristes før man tar av lokket

Frida har blitt eldre i løpet av serien og har blitt en stadig viktigere karakter. Fra å fungere best sammen med sine foreldre, som en kilde til panisk frustrasjon når hun spiser jord eller skitner til bleia under tippekampen, brukes hun nå som en selvstendig karakter. Hun leser godnatthistorier for monstrene under senga, har vært i Drømmeland med bombe i bleia, og har våpen tre ganger så store som seg selv til disposisjon.

Når man i tillegg tar med at hun har Batmankostyme, og har fått Ronny til å begynne å grine, er det ingen tvil: Frida er den tøffeste ungen i barnehagen.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen