big one presenterer:

FPL, nå med pizzasmak!

Du deltar i Fantasy Premier League, vi spanderer pizza og TV 2 Sumo på ukevinneren!

Publisert Oppdatert

Premier League starter forhåpentligvis til helga og i den forbindelse har vi utfordret dere lesere til å gruse oss i Fantasy Premier League.

Til nå er det 430 påmeldte lag og nervene begynner å melde seg for enkelte av redaksjonens medlemmer. En av de artige tingene med den store mengden påmeldte lag, er at dere har alle meldt dere på uten løfte om noen form for premier. (Dette vitner om stor sportsånd!)

Men nå kan vi meddele at vi har klart å skaffe en sponsor til løyene!

BigOne har vist seg velvilligheten selv og skal i ti uker fremover bidra til å gjøre FPL litt diggere.

De gir nemlig et ukespass på TV 2 Sumo, pluss 3 fritt valgte BigOne pizzaer til den som ligger øverst på tabelltoppen hver uke!

Jepp! Dersom du klarer å disponere dine tropper riktig og troner øverst på tabellen når ukens kamper er spilt, vil du - i tillegg til å motta vår gunst, motta muligheten til å se alt du måtte ønske av TV - inkludert Premier League-kamper - på TV 2 Sumo. Og pizza du kan spise til!

Bedre deal enn dette skal du lete lenge etter!

Du har fortsatt mulighet til å melde deg på.

Gå til Fantasy Premier Leagues hjemmeside, og sett opp ditt vinnerlag. (Det er helt gratis!) Når du har funnet spillere og gitt laget ditt et passende navn, kan du melde deg på Pondusligaen. Dette gjør du ved å oppgi koden 492589-143137

Bli med i diskusjonen rundt Fantasy Premier League i vårt forum.

Vi jobber enda med å skaffe en premie til den som vinner hele sulamitten. Og vi har funnet premie til taperen:

Den som havner på sisteplass i ligaen mottar et signert nakenbilde av Mahmoud Ahmadinejad (komplett med lebestiftmerke) så vi regner med at det blir stor rift om denne plassen.

BigOne spanderer fotballkampen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning