Fotballens filmstjerner

Det er mange fotballspillere som kunne gått til filmen...

Publisert Oppdatert

Fotballen har som kjent fostret en rekke store filmstjerner opp gjennom årene: Vinnie Jones, Eric Cantona og Hallvar Thoresen, for å nevne noen. Derfor kommer det som noe av en overraskelse at årets Oscarutdeling fant sted uten at en eneste fotballspiller var blant de nominerte. Det er nemlig mange teaterfakter å spore både i norsk og internasjonal fotball.


Først ut er Rivaldo som her har store hodesmerter etter å ha fått ballen i kneet.
Christiano Ronaldo er oppkalt etter Ronald Reagan, hvilket kan ses på hans emminente skuespillerprestasjoner.Likevel tilhører den beste skuespillerprestasjonen i internasjonal fotball en nordmann.


Vi har også funnet de verste filmerne i norsk fotball. De finner du på side 2!Norsk fotball er som kjent bakgårdsklubbenes bakevje, på mange områder. Men på et punkt er vi fullt på høyde med verdenseliten: Skuespillerprestasjoner. Vi har nemlig hatt så mange episoder at man kunne vurdert å slå sammen Teater- og Idrettshøyskolen, her er tre av de verste.


Det beste med dette klippet er ikke at det ble straffe, eller at straffa gikk i mål, eller at RBK vant kampen, men Rosenborgs forklaring i ettertid: De påsto nemlig at Pelu ikke prøvde å filme seg til straffe. Neida, han fikk nemlig krampe i begge bein, og det akkurat i det han skulle til å blåse ballen 15 meter over mål... Stakkar.


Morten Berre er et kjent og kjært hatobjekt i norsk fotball og regnes generelt for å være glattere enn snegleoppkast. Mye takket være episoder som denne.


Knut Anders Fostervold var en meget habil fotballspiller før han la opp og ble en meget habil sykkelrytter. Likevel må man kunne si at timing ikke var hans sterkeste side.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning