Fotballspillere slipper unna med alt:

Fotballens 5 feilfrie

Publisert Oppdatert

Det finnes enkelte mennesker som kan bli tilgitt for alt, uansett. Grunnen til dette er stort sett at de er/har vært gode til noe som har forbindelse med fotball.

Selv ikke paven eller hans overhode, Barrack Obama, kan gjøre hva de vil lenger. Dette skyldes at vi i begge tilfeller har skjønt at de kanskje ikke er guds utsendinger likevel, samt at førstnevnte har overoppfylt tabbekvoten sin på en måte som savner sidestykke siden middelalderen. Da er selvsagt spørsmålet, finnes det ikke lenger ufeilbarlige mennesker? Folk som kan bæsje grundigere på leggen enn et slangemenneske med dysenteri og likevel slippe leende fra det? Jo da, disse fem fotballheltene!

 • Lionel Messi

  Kunne brekt nakken på delfinunger for åpent kamera og fremdeles vært like populær. Det finnes snart ikke et superlativ på noe språk som ikke er benyttet for å beskrive denne mannens unike talent, og han fortjener hvert eneste ord.

 • Diego Armando Maradona

  Erkeeksempelet på hva vi mener. Mannen har flere skandaler på samvittigheten enn hele den britiske kongerekka til sammen. De siste årene har han gått på fylla med kommunistiske diktatorer og blitt en revolusjonshelt, til tross for at han tror Maos lille røde er en strippeklubb i Ulan Bator.

 • Egil Roger Drillo Olsen

  Professoren, kynikeren, strategikeren, guden. Ingen kødder med mannen som slo Brasil mer eller mindre egenhendig, fordi det er umulig å kritisere en kar som har fått dette fullstendig ugjestmilde landet midlertidig på fotballkartet. I tillegg vet han hvem Mao var, og er antakelig den eneste musikkhateren i verden med et titalls sanger dedisert til seg.

 • Edison Arantes do Nascimento (Pele)

  Fifas egen posterboy har blitt kåret til tidenes beste fotballspiller og vant VM tre ganger på tolv år, inkludert den legendariske finaleseieren over Italia i 1970. Har siden vært maskot for verdens mest korrupte idrettsorganisasjon, samt reklamert for alt fra hemoroidekrem til fotsoppsalve, uten at det har gått det minste utover populariteten hans.

 • Ole Gunnar Solskjær

  Norges fremste eksportartikkel og antakelig det eneste norske mennesket som over 50% av verdens befolkning vet hvem er, til tross for at ingen kan uttale navnet hans. Nå som han skal ta over som Moldetrener er det en viss sjanse for at pidestallen hans kan begynne å vakle, men inntil videre er han like uangripelig som en trebeint hundevalp.


  Finnes det flere mennesker som rett og slett ikke kan gjøre noe feil? Det kan vi diskutere i kommentarfeltet under..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen