Darwinisme i praksis:

Fordi de fortjener det

Publisert Oppdatert

Selv om vi i ytgangspunktet ikke unner noen å få druene skvist, finnes det enkelte menn som ikke kan unngå å skade sine reproduktive organer. Vi har funnet fire mennesketyper som før eller siden må regne med å gå ned i gråtende fosterstilling.

50% av verdens befolkning går med sine kjæreste eiendeler i en høyst utsatt posisjon, nemlig hengende mellom beina. Når man tenker etter er dette omtrent like intelligent som å oppbevare de britiske kronjuvelene i en Remapose under kjøkkenvasken. Likevel skulle man tro at tusenvis av års iherdig evolusjon hadde lært oss å beskytte disse eiendelene, men som våre utvalgte kandidater her viser: Det er nok ikke alle som har kommet så langt. Frem med suspen og noe å bite på, for dette kan bli smertefullt!

Skateren
Er det noe som får oss til å bryte ut i rå, usympatisk latter, så er det når rullebrettmisbrukere hilser på asfalten. Man skulle anta at denne unge herremannen kom til å legge brettet sitt på hyllen etter denne episoden, men kjenner vi typen rett, så gir han seg ikke før han er a boy named Sue.


Idioten
Pjokken i den forrige videoen prøvde i det minste å oppnå noe med det han gjorde, hvilket er mer enn vi kan si for dette håpløse tilfellet. Kanskje han ikke hadde råd til vasektomi? (Hvis det siste er tilfellet må vedkommende bare ta kontakt, vi spanderer!)Våpenfreaken
All logikk sier at man ikke skal peke et våpen mot skrevet, enten det måtte være en enkel, stump gjenstand, pil og bue, eller en atomubåt. Vi får i det minste håpe han traff såpass bra at han ikke kan føre genialiteten sin videre til neste generasjon.


Fotballspilleren
Det hender vi synes fotballspillere er late, usympatiske primadonnaer som tjener altfor godt. Men noen ganger må vi vel kunne si at de fortjener lønna si?


Har du noen flere eksempler på nøtter som knekker? Ordet er ditt i kommentarfeltet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning