Vinner kåret:

Fantasy Premier League

Vi har kåret ny vinner og deler ut nye premier...

Publisert Oppdatert

Ting ser ut til å ha vendt litt tilbake til normalen i engelsk fotball og dermed er poengfangsten kraftig redusert i forhold til foregående runder.

Vinneren
denne runden ble Georg Zimmer som tok blodsterke 85 poeng med sitt lag Team Bæsj. Han kan ta kontakt med redaksjonen for å få premiene sine, Big One Pizza og en ukes abonnement på TV2 Zumo. Vi gratulerer med både seier og smakfullt navn på laget!Redaksjonen
I den intense redaksjonelle kappestriden er RedakTom mer akterutseilt enn Titanic, og hans Blodsmak United befinner seg på en "respektabel" 679. plass. (Ja, han har Charlie Adam på laget:) Mens Madmags Monstre befinner seg på 171. plass, mye takket være valget om å ha Aguero som kaptein.

Deg
Men hvordan har ditt lag gjort det? Har du foretatt noen magiske taktiske disposisjoner, eller har du havna på trynet med to Liverpoolforsvarere og en Chelsea-keeper? Del dine sorger og triumfer med folket i forumet!

Husk at selv om du ikke vant denne uken, har du fortsatt mulighet til å skaffe deg et tredagers SUMO-abonnement! Kjøper du en BigOne pizza Fotballspesial, får du det nemlig med på kjøpet!

Kanondeal på kanonpizza!

BigOne spanderer fotballkampen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning