Fantasy Premier League

Har du en manager i magen er du kannibal. Er du interessert i fotball kan du spille Fantasy Premier League...

Publisert Oppdatert

Premier League sparkes snart i gang, og i den forbindelse utfordrer vi dere til å knuse oss i Fantasy Premier League.
Redaksjonens staute idioter stiller med hvert sitt lag og har allerede veddet en sivilisert flaske brunt ildvann på hvem som vinner.

Unge Madmag har 20 års erfaring fra godstolen kombinert med 14 års erfaring som CM/FM-spiller. Dette har han (jeg) brukt til å velge ut en solid stall, hvor jeg prøver å kombinere talenter med erfarne spillere, og stjerner med slitere.

Den noe eldre herr Ostad har funnet spillere han syntes hadde morsomme navn, og kombinert dem med de tre Premier League-spillerne han faktisk hadde hørt om.

Så hvordan kan du ydmyke oss begge? Gå til Fantasy Premier Leagues hjemmeside, og sett opp ditt vinnerlag. (Det er helt gratis!) Når du har funnet spillere og gitt laget ditt et passende navn, kan du melde deg på Pondusligaen. Dette gjør du ved å oppgi koden 492589-143137.

Deretter kan du gå inn på forumet og håne dine motstandere, komme med unnskyldninger, skjelle ut spillere som ikke har levert som forventet, eller på annet vis bidra til en saklig debatt og intens konkurranse.

Vinneren av Pondusligaen vil få en premie.

Håper flest mulig av dere blir med!

PS Husk at "Tap og vinn med samme sinn" betyr at man både kan være dårlig taper og dårlig vinner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen