Englandstur for glade vinnere!

Husker du tippekonkurransen i høst? Nå har vinneren fått en tur de aldri glemmer

Publisert Oppdatert

I samarbeid med Norsk Tipping holdt vi i høst en tippekonkurranse på pondus.no. Premien var en superweekend i England, sammen en gjeng gale fotballentusiaster.

Kenneth Frammasvik ble den heldige vinneren av vår konkurranse og i slutten av november dro 30 mann på Englands-tokt. Vi har fått en liten tur-rapport som vi har gleden av å dele med dere:

Superweekendturen med Norsk Tipping hadde avreise fra Gardermoen fredag 25.11 kl. 12.00. Vi ankom Manchester Airport et par timer senere og da gjaldt det å komme seg så fort som mulig vekk derfra og over til fotballens mekka; Liverpool.

Vi tok en kjapp lunsj underveis på Manor Farm, hvor vi fikk servert engelsk sikringskost; Fish & chips med tilhørende engelsk leskedrikk.
Deretter bar det rett til legendariske Anfield hvor vi hadde omvisning med Liverpool-legenden Alan Kennedy.

Alan Kennedy og Kennet Frammasvik ble gode venner. (Foto: Norsk Tipping) Alan Kennedy og Kennet Frammasvik ble gode venner. (Foto: Norsk Tipping)

Det var en fantastisk opplevelse, spesielt det å sitter i garderoben til de helrøde og høre Alan fortelle om sine erfaringer, høydepunkter og debut for Liverpool.

Lørdag tok vi (dessverre) turen tilbake til Manchester og se Premier League kampen United – United 1-1. Størst jubel for det resultatet var blant oss som ikke holdt med hjemmelaget.

Lørdag kveld hadde vi en uforglemmelig middag på Alm de Cuba i Liverpool (St. Peters Church innredet til restaurant).

Turens høydepunkt var søndagens kamp mellom Liverpool FC – Man. City. Også den kampen endte 1-1. En fantastisk stemning på Anfield og et uforglemmelig øyeblikk å høre 45.000 synge You’ll never walk alone.

Superweekendturen ble avsluttet med tre retters middag på Hilton hotel i Liverpool (hvor både vi og Manchester City (!!) bodde.
Mandag morgen bar det hjem til moderlandet igjen og alle var enige om en slik tur frister til gjentakelse ?

PS! Lørdag 14., 21. og 28. januar rekrutterer Norsk Tipping 30 nye tippere til ny Superweekendtur… Så da er det bare å legge inn et nytt tippesystem

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen