Wikipondus:

Else

Sprø som en kjeks, stor som et fly.

Publisert Oppdatert

Else er mor til Joakim, ekskona til herr Jacobsen, gift med Günther , bestemor til Gordon og svigermor til Camilla.

Else er en av figurene som har vært med i serien fra begynnelsen, uten at hun av den grunn har tapt seg eller blitt noe i nærheten av kjedelig. Hun er et moteikon som bruker badekåpe i alle anledninger, og i festlige lag trekker hun gjerne også på seg badehette.

I tillegg er Else en dedikert slanker som de siste ti årene har spist lite annet enn slankepulver og knust kråkebolleskall, dog med rikelige mengder Grandiosa og konfekt mellom måltidene Dette har ført til en og annen stygg episode med både badevekter, ektemann og aerobicinstruktører.

Else og hennes lille mann Günther lever et aktivt liv med rikelige mengder S&M, nonnekostymer og en og annen nevekamp. I tillegg er de aktive i den lokale pensjonistforeningen, hvor Else er regjerende mester i wrestling.

Til tross for medlemskapet i pensjonistforeningen er ikke Else pensjonist, men gründer med eget firma som både driver med massasje og spådomskunst.

De siste årene har Else dessuten bestemt seg for å lære seg å kjøre bil. Dette har ført til at vi trofaste lesere har lært en mengde gode prinsipper vi alle kan ta med oss ut i frafikken.

Pondus uten Else hadde på alle måter vært en fattigere serie. Hun er en allsidig karakter, om enn noe karikert, og tilfører serien nettopp den type humoristisk galskap som har apellert til så mange av seriens lesere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen