Pondus trøstehjelp:

Eliteserien 11 i salg nå!

Savner du Pondusbok nr 11? Her er det beste alternativet!

Publisert Oppdatert

Mange av dere lurer på hva som skjer med Pondusbok 11. Vi har en dårlig og en god nyhet.

Den dårlige er dessverre at det faktisk ikke kommer noen Pondusbok av den originale serien i år. Grunnen er at vi ikke kom på noen tittel med "11" i seg.

Neida. Grunnen er at vi er i ferd med å ta igjen Frodes produksjon av Pondus-striper. Så vi har latt være å lage den boka i år. Det er kanskje ikke den mest populære avgjørelsen å ta, av flere grunner.

For det første er det jo mange som samler på disse bøkene, som i år blir nødt til å kikke bort på sin gråtende bokhylle.

For det andre går vi jo glipp av en del inntekter - det skal sies. Men når alternativet var å gi ut en syltynn Pondusbok bestående av ca 80 sider, valgte vi heller å ta en pause, slik at neste års bok blir like bugnende og full som vanlig.

Vi håper vi er tilgitt for det.

Og så den gode nyheten:
Hva skal man gjøre dersom man virkelig treeeengeeeer Pondus-striper i bokform?

Da foreslår vi Eliteserien.
Bokserien som tar deg med tilbake til Pondusuniversets spede begynnelse og viser alle striper, søndagssider og spesialhistorier for første gang kronologisk og i farger!

I disse dager er bok nummer 11 ute, og denne gangen tester vi endelig IQ-en til bastarden Bjarne. Vi får vite hva tolv positive graviditetstester betyr og vi får se hvordan bandkarrieren til Påsan starter. Ellers er boken som vanlig stappfull av ekstramateriale, sprudlende kommentarer og eksklusiv tegneseriekunst.

Men ikke ta vårt ord for det. Klikk deg gjennom billedgalleriet øverst og nyt en liten smakebit av innholdet.

Vi tør garantere full tilfredsstillelse. I bokform.

Bestiller du Eliteserien 11 NÅ,
spanderer vi frakten!

Hva med å abonnere på Eliteserien?
All Pondus-moroa, pluss ekstra stash å pynte opp hverdagen med.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning