Welcome to the jungle:

De som er med på moroa

Stoffet på pondus.no skrives av sånn passe oppegående personer som liker å se navnet sitt på trykk.

Publisert Oppdatert

Pondus.no oppdateres daglig med mer eller mindre uforståelig vrøvl fra en gjeng skrotinger som ikke har noe bedre å bedrive i arbeidstiden.

Eller, det er ikke sant. De aller fleste bidragsyterne er voksne folk i fast arbeid, som har en velutviklet sans for humor og evnen til å formulere seg skriftlig. Dersom du av en eller annen grunn ønsker å komme i kontakt med dem, kan du klikke på navnet, eller bildet, og så blir du sendt rett til profilsiden deres.

Godt plantet i redaktørsstolen finner vi:

RedakTom:

Om dagen kalt Tom Ostad. Ansvarlig redaktør for denne siden. Han har vært i seriebransjen helt siden Pytons dager og er fortsatt like vulgær som han var da. Har gjort mye rart opp gjennom årene - og husker faktisk noe av det.

Rett overfor ham på kontoret finner vi:


Madmag:

Madmag, eller Magnus som han også er kjent som, er høy og mørk. Dette kan sikkert tolkes på flere måter, noe Magnus sikkert ikke har noe imot. Ølhund, misantrop, C-menneske. Listen er ikke lang, men den er intens.

Dette er de to tullingene som på fast basis jobber med siten. Vi har imidlertid en rekke andre bidragsytere som gjør dette på frivillig basis.


Ulvedal:

Ulvedal er en sporadisk pessimist og lider av det legene antar er kronisk idioti. Passende nok har denne bergenseren en spesiell festisj for regn. han har også en kresen gane for mørkt brygg, som helst nytes sammen med like mørk og obskur gitarmusikk. Hobbyastronaut og lokal mester i stigespill, tungvektsklasse.


Olav RS:

Bleieskift eller Blåkläder, tåteflaske eller hagle, kommuneansatt eller rølpete humorist? Det ene utelukker ikke det andre for OlavRS, alfahannen fra de dype skoger


Gulløien:

Gulløien er vår mann for de myke verdier litt på sidelinjen. Har nær kontakt med aliens både i Rakkestad og Andeby. Har et hjerte som banker varmt for de små og forsvarsløse sneglene i vannkanten.


Roar:

Roar Gravdahl jobber vanligvis som jernbanesporskifte-konstruktør, men får utløp for blant annet sin musikksmak her hos oss. Han er personlig heavyfreak og æresmedlem av støtteforeningen for utbredelse av Øresus i barneskolen.


Major Skalle:

I dypet av de mørke skoger rundt Tønsberg finner du ikke Tommy Johnsen. Han finner deg. En bygdeoriginal med sans for emalje, hai, norske gamle komedier og utdatert web-teknologi. Nærer et patologisk hat mot blinklys på mopeder. Skriver gjerne om sport uten offside.


Slakaball:

Statsansatt mann i sin bortimot beste alder. Idrettskarriere som tok slutt med en delvis knust kneskål, under utførelse av den heller tvilsomme "sporten" orientering. Stor stein pluss kneskål er en dårlig kombinasjon. Satte også en stopper for fotballkarrieren, så det ble ingen kamper for HamKam. Like greit egentlig. Bedriver dagen med å sitte på en kontorstol og skue utover Mjøsa og heve statsgasje.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning