Tips&triks

De råeste grillene du noensinne har sett!

Engangsgrill og gassWebere er for kyllinger. Sånn skal griller se ut!

Publisert Oppdatert

Sommertid er grilltid. De fleste av oss har godt innarbeidede rutiner og regler for hvordan man på mest mulig effektiv måte svir råvarer til ugjenkjennelige kullklumper. Men vi har alle tydeligvis noe å lære.

Enten du sverger til store doser tennvæske, god lufting, null lufting eller svartkrutt i marinaden, kan du banne på at naboen har et triks han mener er mye bedre.

Vi er alle verdensmestre i grilling, men en titt over dammen viser at folk her til lands nok er for amatører å regne: I USA foregår grilling på et helt annet nivå. De er også verdensmestre i hjerteinfarkt og overvekt, men det er en helt annen historie.

Ta en titt på bildegalleriet for litt *kremt* grillspirasjon til sommersesongen. Og hvis du vil se hvordan man absolutt ikke skal gjøre det, kan du kikke på videoen nedenfor.

</p> <p>Det blir ikke grillfest uten et Pondusabonnement. Det vet da alle.</p> <h1> <a href="http://www.univers.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/egmont-univers-Site/no_NO/-/NOK/AffiliatePrefix-QuickStart?CampaignID=PONDUSNO&amp;ProductSKU=A-PON">Abonnér på Pondus, da vel!<br/> <br/> <relation source="pondus" sourceid="/images/upload/modules/articles/articles/image/large/405217634943672584051603.jpg"/> </a> </h1> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning