De mest klønete Parkour-videoene!

Hva gjør du når du vil være extreeeme og ikke klarer å skate? Parkour.

Publisert Oppdatert

Parkour må være noe av det teiteste som er oppfunnet. Folk som ikke er gode nok til å skate hopper rundt omkring på bygninger. Og likevel klarer de å tryne. Her er de morsomste parkour-failene!

Parkour er en fritidssyssel oppfunnet i Frankrike og går rett og slett ut på å komme seg fra A til B på en minst mulig effektiv måte. De som bryr seg om denslags hevder at det er en forskjell på parkour og freerunning, siden freerunning inkluderer mer akrobatiske øvelser.

Det er ikke mye som skal til for å drive med parkour. Man trenger stort sett en kropp og et sted der man kan bevege denne kroppen rundt omkring. Selv med disse enkle suksesskriteriene er det mange som ikke får dette til (redaksjonen inkludert). Men det er morsomt å se de prøve.

Tulling - Søplekasse: 0-1

 


Alle vet hva som vil skje i denne videoen, det er likevel noe magisk tilfredsstillende ved å se det, og vite at man har rett.

Skallebank

 

 

Når man med katteaktig smidighet har fullføft et triks, er det greit å være oppmerksom på hvor man befinner seg når man lander.


Nøtteknekkersuiten

 


Denne gutten kan se langt etter å få synge barytonstemme i sitt lokale kirkekor.


Tak og farvel

 


Si hva du vil om russisk byggkvalitet, men hvis du sier at den er solid, så tar du feil.


Alt som er feil med parkour samlet i en video:

 

 

Regel nummer en når man driver med noe som handler om fysisk fostring, er vel å være i noen lunde fysisk form. Dette er noe av det minst spektakulære vi noen sinne har sett.

Klank!

 

 

Kommentarene til de som filmer, er identisk med ropene fra redaksjonen da vi så denne videoen.


Så er spørsmålet:
Hvordan skal det egentlig gjøres?

 

 

Omtrent sånn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning