Fotball:

De beste overgangsryktene

En useriøs oppsummering av de beste overgangsryktene…

Publisert Oppdatert

Her er en useriøs oppsummering på overgangsvinduets siste dag.

Kampen om fjerdeplassen
Fjerdeplassen er egentlig viktigere enn gullkampen. De fleste toppklubber klarer seg uten pokaler, men vil blø penger om de går en sesong uten Champions League. Likevel lar panikken vente på seg.

Chelsea
kjøper Kevin de Bruyne, som skal forbli på lån i sin nåværende klubb, Genk. De virker mer interesserte i å selge enn å kjøpe, men det er kanskje ikke rart. Det er liten vits i å kaste penger ut i spillermarkedet når manageren må gå om to uker….

Arsenal

kjøpte 19 år gamle Thomas Eisfeld fra Dortmund for drøye seks millioner kroner. Wenger skal visstnok ha £50 millioner tilgjengelig til spillerkjøp, men det er likevel ingen grunn til å bruke penger! Gunners har nemlig allerede en middels god tropp, så lenge alle er skadefrie og i toppform.

Liverpool

leter som vanlig etter en 29 år gammel gretten midtbanespiller med slarkete menisk, men har til nå ikke funnet en som er treg nok. Ryktene om at Tevez er på vei til Anfield stemmer neppe. Liverpool er alltid skeptiske til spillere som passerer den medisinske sjekken.

Gullkampen
Til tross for intens rivalisering har panikkjøpene i toppen foreløpig uteblitt...

Manchester United
påstås å ville kjøpe Ronaldo tilbake til sommeren, et rykte som er villere enn en gretten neandertaler. Ellers ser det ikke ut til at Sneijder kommer i dette vinduet heller, men hva skal de med ham? De har jo ungfolen Scholes!

Manchester City
Noen rykter sier de vil ha Daniele de Rossi, og ham kan de ha bruk for. Nå som Balotelli nærmer seg det mentale stadiet til en sjuåring, trengs det flere spillere som kan pådra seg teite utvisninger i viktige kamper.

Tottenham
Det kan se mørkt ut for ytterligere signeringer, siden Harry Redknapp ikke har sjanse til å lese en hel spillerkontrakt på bare åtte timer. Spurs har likevel fått en kjærkommen forsterkning i Steffen Iversens seks år gamle sønn. Han er foreløpig tiltenkt en viktig rolle i støtteapparatet, hvor han skal hjelpe manageren med å stave navnene i lagoppstillingen.


Vinduets galeste
Det virker dermed som et kjedelig vindu i år, blottet for paniske hundremillionerskjøp. Heldigvis tar en av nykommerne ansvar for monetærflyten i fotballen:
QPR
Skal etter sigende hente solstrålen Djibril Cissè fra Lazio, samt Bobby Zamora fra Fulham. Løse rykter vil også ha Michael Ballack til Lofthus Road. Han kan forlate Leverkusen gratis, og vil derfor ikke koste mer enn de 40 millionene han skal ha i sign-on-fee. Alt i alt kan dette bli det dyreste nedrykket i Premier Leagues historie...


Savner du noen?
Vi har garantert ignorert eller glemt en hel masse. Dette er du hjertelig velkommen til å påpeke i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen