Liste:

De 7 teiteste fotballskadene

Det hender man ser alvorlige skader på fotballbanen som man absolutt ikke skal le av. Disse skadene derimot...

Publisert Oppdatert

Fotballspillere er gode til å skade seg. Man kan knipse dem lett på øret og se dem rulle 14 ganger rundt på plenen mens de tar seg til kneet.

Likevel finnes det av og til tilfeller hvor de faktisk blir skadet på ordentlig, på dummest mulig vis. Her er de sju teiteste fotballskadene:


1 Hva med en trehjulsykkel?
Den tidligere Aston Villa-backen Alan Wright var ikke en særlig høy mann. Da han var ute og prøvekjørte sin nye Ferrari klarte han å pådra seg strekk i låret i et forsøk på å nå gasspedalen.  


2 Digitale billetter takk
Hajduk Splits Milan Rapaic havnet på sidelinja i de første kampene av sesongen 1995-96 etter å ha stukket seg selv i øyet med et boardingpass før en flytur.


3 DIY
Darius Vassel er ikke typen som går til legen uten grunn. Han prøvde i stedet å fjerne en blodblemme i foten med en drill. Mye kunne gått galt, Vassel slapp unna med infeksjon og måtte operere vekk deler av en tånegl. 


4 Hold løse gjenstander unna midtgangen...
Jerome Boateng fikk en kneskade på et fly da trallen til en flyvertinne krasjet inn i ham.


5 Best på banketten
Steve Morrow brakk kragebeinet da han datt ned fra skuldrene til Tony Adams under feiringen av Ligacupgullet i 1993.


6 Ikke giftig i bakrom
Den brasilianske spissen Ramalho måtte tilbringe tre dager på sykehus etter å ha tatt noen piller han fikk av klubblegen. Pillene som sådan var fine, men problemet var at det var stikkpiller. 


7 Men flink hos tannlegen…
Alex Stepney var keeper for Manchester United på 70-tallet, og tydeligvis et av Peter Schmeichels store forbilder. Under en ligakamp i 1975 klarte han å skrike kjeven ut av ledd.


For flere teite fotballskader og mye annen god humor:

Abonner på Pondus!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen