Videoer:

De 6 tøffeste måtene å jekke øl på

Lighter eller tenna på ølflaska? Pfff... Hent motorsaga!

Publisert Oppdatert

Lær deg disse tipsene og se hvordan du blir festens midtpunkt

Vi er midt i den hardeste julebordtiden. Her er et par tips som vi gjøre deg til aftenens helt. Det er viden kjent at det er to ting som får kvinner til å tenne som julegrana på Universitetsplassen.

1. Humor, empati, evne til å lytte, sjarm, utseende, glimt i øyet, osv.

2. Evne til å jekke en pils på en kul måte.

Og seriøst, nå på tampen av 2011 holder det ikke å fiske frem 1-lighteren, eller å glefse homonevrotisk på en flaskehals så tannemaljen smuldrer opp som en lårhals på gamlehjemmet.

Nope. Konkurransen er hard, så man må fleske til. Her har vi da samlet 6 måter å åpne øl på, som garantert vil åpne andre dører senere (fortrinnsvis døra til glattcella).

1. Kork in one:

Golf eksisterer kun for at vi skal ha noe å særdeles ufarlig å hvile øynene på når vi har fyllenerver. Den eneste måten man kan gjøre golf i nærheten av kult på, er dette.

2. Motorsag:

Noen menn fikk springskaller i dåpsgave. De ender opp med å gjøre ting som dette.

3. Motorsykkel:

Dersom du ikke er innehaver av en av de barske ølåpner-ringene som var populære på 80-tallet, er dette en tillatt måte å sprette øl på.

4. Øyeeplet:

Denne tar vi med som et eksempel på hvordan man ikke skal gjøre det. For det første er det skrukork, for det andre er videoen klippet. Fake, sier vi. FAKE


5. Pistol:

Oooookay... Aldri har vel uttrykket "ikke prøv dette hjemme" vært mer på sin plass.

6. En annen flaske

En annen flaske? Det kan jeg jo fra før, sier du kanskje. Okay, men da kan du oppgradere med dette trikset.

Rekk opp hånda alle artikkelforfattere som ble fryktelig øltørst i løpet av researchen til denne artikkelen...Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen