Musikk?

De 5 verste stayerlåtene

Musikk kan faktisk gjøre vondt...

Publisert Oppdatert

Kvalitet har ingen sammenheng med en sangs evne til å sette seg på hjernen din. Dessverre! Her er fem låter du kan nynne til noen du ikke liker...

En av de merkeligste og mest irriterende tingene med musikk er at sanger man hater, forakter og aldri frivillig ville hørt på, kan sette seg på hjernen din som en flue på tapetklister. Her er fem av de verste stayerlåtene.

En selvskreven kandidat for alle oss som husker stripa hvor Pondus gikk fra å ha Last Christmas til denne på repeat i lillehjernen.


Denne sangen kan ha vært bra en gang. Men nå hører du bare riffet, i hodet ditt, hele tiden....Denne låta har alle ingrediensene til en stayerlåt: Irriterende, tåpelig, meningsløs og komplett umulig å få ut av hjernen uten skarpe våpen.Oppsummer alt som er galt med verden i tre ord: Black Eyed PissPoker Face er et erkeeksempel på drittsang som aldri forlater underbevisstheten. Vi hadde ikke samvittighet til å promotere Lady Gaga, så vi har funnet en litt mer sympatisk sanger.


Har du noen verre?

Lim dem inn i kommentarfeltet, hvis du orker. Kommer det nok forslag, lager vi en avstemning, så får demokratiet bestemme hva som er den verste av dem alle.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen