sporty saker

De 5 pinligste sportskadene

Aldri moro med skader. Unntatt når de er resultat av seriøs kløning. Sjekk ut de fem pinligste!

Publisert Oppdatert

Skader er en del av sporten vi elsker. Selv om vi kan spare oss for tramp med låste knær mot leggen, så motstanderens bein ser ut som det er laget av viskelær. De festligste skadene er de som skjer når folk takler seg selv.

5. Steve Morrow

Da Arsenal vant Mikke Mus-cupen i 1993 mot Sheffield Wednesday, greide Mr. Morrow det kunststykket å ramle ned fra Tony Adams skuldre og brekke kragebeinet, under feiringen rett etter kampen.


4. Richard Wright

La oss aller først gjøre det klinkende klart at vi ikke prater om Pink Floyds eminente synthmaster. Vi snakker snarere om tidligere Everton-keeper med samme navn. Under en oppvarmingsøkt før en FA-cup-kamp mot Chelsea i 2006, snublet han i et ikke bruk målet-skilt (som var behørlig plassért i målet) og skadet ankelen. Wright var ute for resten av sesongen.


3. Dave Beasant

Selv om man kanskje skulle tro at det var sveisen som var den pinlige skaden i dette tilfellet, så stemmer det ikke. Som keeper i Southampton i 93, prestérte nemlig denne superkløna å miste en flaske med dressing ut av henda. Han prøvde å dempe fallet med foten. Det endte med at han ødela en sene, og havnet på sidelinja i to måneder.
Barnsleys tidligere midtbanemann presterte å ødelegge kneet, etter å ha sklidd i en urinflekk fra hunden hans.


1. Bruce French

Cricketsportens største ulykkesfugl hadde en dårlig dag på jobben.
Noen traff ham i pæra med en cricketball, og han bestemte seg for å dra til sykehuset med skaden sin. På veien til sykehuset ble han påkjørt av en bil.
Men vent! Det er ikke over enda. Da han reiste seg opp etter operasjonen, slo han knollen i en lampe, og skadet seg enda en gang!

Abonnér på Pondus, da vel!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning