De 5 artigste fetishene!

Publisert Oppdatert

Folk er rare. Vi sier det igjen og igjen. Ingen steder er det mer tydelig enn i folks soverom. Eller på internettet. Vår mer hardføre del av redaksjonen har ikledt seg snusksikker drakt og tatt en engstelig titt på hva folk får seg til å tenne på.

Og før vi begynner, la oss bare ha sagt det: Folk må få gjøre hva som helst med eller uten klær, så lenge de er voksne og ansvarsfulle og alle er med på det. Men vi må også få lov til å humre litt over dem.


5: Ullhoder: De som tenner på ull

src="upload/modules/articles/articles/image/original/579064634451127377500000.jpg" alt="" />

Kjenner du at det bevrer i leppa ved lukten av fårikål? Merker du ilinger i kroppen når du kjører over en ferist? Kanskje er du veldig glad i Chewbacca? Da kan det være at du er en Woolie. Disse folkene lar sauen være i fred, men er såpass glad i ull at de strikker kroppsdrakter som de liker å gå i. Relativt harmløst, men det ser jo ikke friskt ut.


4: Squashing - eller Innendørs Snøskred

Den amerikanske talkshow-vertinnen Tyra Banks fant det på sin plass å ta opp temaet om små pinglete fyrer som tenner på å bli most av 200 kilo voksen og nydusjet kvinne. Vi skulle på en måte ønske at denne videoen ikke eksisterte. Men her er den altså. Og slutten er helt ubetalelig.


3: Objektofili: Tiltrekning til objekter.src="upload/modules/articles/articles/image/original/631350634451127379531250.jpg" alt="" />

Joda. Man kan lett bli for glad i iPhonen sin. Men objektofili er noe litt mer. Det defineres som kjærlighet, tiltrekning og opphisselse overfor en død gjenstand. I såpass stor grad at kontakt med mennesker virker helt uforståelig.

Møt Eijja - Riitta Berliner-Mauer. Etternavnet hennes betyr Berlinmuren. Hun forelsket seg altså i Berlinmuren og giftet seg med den under en enkel seremoni i 1979. Om hun kaller seg enkefru Berliner-Mauer etter murens fall, sier historien ingenting om.


2: Ding Dong, jeg pumper en ballong!

En gruppe mennesker som tydeligvis ikke har fått ammet nok som barn, er ballongfetishistene, eller Loonies som de selv kaller seg. Dette er folk som får sine kick av, ja nettopp ballonger. Jo større jo bedre. Denne undergruppen av latex-diggere er... Nei, vet du... Dette får være nok. Videoen over forteller egentlig langt mer enn det man noen sinne trenger å vite.


1: Sofa King Stupid!

Jeg... At... Nei. Sorry, folkens!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning