De 10 verste YouTube-typene

Vi har mistet troen på menneskeheten...

Publisert Oppdatert

Vi er fryktelig glade for å kunne herje på denne siden, som er befolket av det vi anser som kremen av menneskeheten: Et vidt sortiment av folk med like sløv humor som oss selv, som klarer å sette sammen ord til forståelige setninger, og som faktisk ikke tar absolutt alt dere ser i verst tenkelige mening.

Det fins mange skrekkeksempler på det motsatte. Verst av alle er folka som hjemsøker kommentarfeltene på YouTube. Vi har bitt negler og gnisset tenner, og kommet fram til de 10 verste typene man finner der:


1 Den høylydte

HALLO?!?! KAN NOEN HØRE MEG? LOL! JEG SA LOL!!!!!! (/J) HALLO?!?! KAN NOEN HØRE MEG? LOL! JEG SA LOL!!!!!! (/J)

Har ingenting fornuftig eller interessant å komme med, men føler selv at det er viktig nok til at alt må skrives med store bokstaver. Har man trykket på caps lock-knappen én gang får det være nok.


2 Sinnataggen

Er sint og sur på alt og alle, og kunne funnet grunn til å gå i strupen på selv den nusseligste, vaffelduftende bedehustante. Har som eneste formål å lage dårlig stemning og bli hatet av alle på internett. Liker seg veldig godt bak sitt anonyme brukernavn.


3 Rasisten
Til forskjell fra sinnataggen, er det ikke alltid lett å vite om denne typen bare troller, eller om de faktisk er så xenofobiske og fulle av hat som de fremstår. Bemerkningene kommer som oftest helt ut av det blå, og har sjeldent noe som helst med videoen eller andre kommentarer å gjøre.


4 Den tynnhudete

Til tross for hundre år med undersøkelser er det fortsatt ikke funnet overhud hos disse. (ELISE communications) Til tross for hundre år med forskning, er det fortsatt ikke funnet overhud hos disse. (ELISE communications)

Tar på seg likestillingsbrillene og finkjemmer internett for ting han/hun kan ta seg nær av på andres vegne. Det er strengt ulovlig å skrive om kjønn og etnisitet, og folk skal helst refereres til som karbonbaserte livsformer. I den perfekte verden hadde mennesker vært grå, androgyne masser uten særpreg eller kjennetegn. "Peace, love and understanding" er byttet ut med "Peace by force and misunderstanding"


5 k0d3kn£kk3r£n
Skal på død og liv bytte ut så mange bokstaver som mulig med tall og rare tegn. Resultatet blir så kryptisk at det ikke er noen som gidder å lese kommentarene hans uansett.


6 Papegøyen
Gjentar noe som han/hun syns var morsomt eller merkverdig ved videoen, som om alle vi andre nettopp så den med bind for øynene og korker i ørene. Blir som oftest belønnet med hundrevis av likes fra likesinnede papegøyer, som også syns at det var veldig morsomt når Ahmed sa "I kill you!"...


7 Meme-maskinen

Har fullstendig mistet evnen til å kommunisere på normalt vis, og bruker nå utelukkende memer for å gjøre seg forstått. True story.


8 Konspirasjonsteoretikeren
Denne personen vet årsaken til absolutt alle problemer verden noensinne har opplevd, og det mest fantastiske er at alt skyldes den ene, samme tingen. Det spiller ingen rolle om man ser en video om barkebillene i Etiopia, Monthy Python, eller en kar som tryner stygt på skateboard: Den hemmelige foreningen av judeamuslimske kapitalist-kommunister har skylda uansett.


9 Hipsteren

Pøh! Å slenge dritt om hipstere er så ti minutter gammelt, jeg gjorde det lenge før det ble kult... Pøh! Å slenge dritt om hipstere er så ti minutter gammelt, jeg gjorde det lenge før det ble kult...

Liker veldig dårlig at det han selv liker har blitt populært. Føler det nødvendig å opplyse alle om at han visste om det lenge før alle andre, og at de som kom etter ham, bare er noen jævla posører. Holder seg av prinsipp unna videoer med over 50 treff.
Kommenterer ellers bare for å påpeke absurde, små feil, minne om at ting ikke oppfyller hans høye humorstandard eller musikksmak, og at alle som liker videoen åpenbart er av lavere intelligens.


10 Idioten
Besøker for det meste videoer han hater, kun for å trykke på "liker ikke", og gjerne slenge ut noen nærmest uforståelige kommentarer for å understreke poenget sitt. Motarbeider seg selv uten at han vet det, og sørger på denne måten for at det fins noe som heter "YouTube-kjendiser"...


Kjenner du til flere typer? Informer oss gjerne om deres kjennetegn i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen