De 10 verste lydene vi vet om

Noen ganger er hørsel veldig oppskrytt....

Publisert Oppdatert

Før i tida var hørsel en nyttig ting. Det var nemlig greit å kunne høre lyden av en sekstonns mammut med kurs mot deg. I den moderne verden er ører ofte mer plagsomme enn nyttige.
Hvorfor? Fordi du stadig blir plaget med lyden av:


1 Bilhorn

Slik enkelte bruker bilhornet skulle man tro at det kunne løse opp trafikkork, og få alle andre kjøretøy på veien til å forsvinne på magisk vis.


2 Barnegråt

Hvordan kan så små mennesker lage så mye lyd, og hvorfor må flyselskapet alltid plassere dem på setet rett bak deg?


3 Tannlegebor

Folk uten tannlegeskrekk kommer aldri til å forstå, eller oppleve, lignende frykt! Lyden av tannlegeboret er den eneste som kan få øynene til å rulle så langt bak i skallen at du kan se ditt eget fryktsenter.


4 Vekkerklokker

DRRRRRRRRING! BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP! ...og så videre. Disse brutale oppvåkningene har garantert skrelt av noen år av livene våre, og får flyalarmer til å virke som sensuell hvisking i øret...


5 Krangling
Halv fire om natta, rett utafor ditt vindu, bestemmer fire mennesker og 30 alkoholenheter seg for å ta det endelige oppgjøret om hvem som sa akkurat hva om hvem.


6 Reklamesanger

</div> <p> <br/> <br/> <br/> <br/> <strong>7 Gressklipper</strong> <br/>Et forholdsvis ukjent fakta om verden, er at gress vokser i takt med promillen din. Det er derfor naboene alltid må klippe plenen når du er fyllesyk.<br/> <br/> <br/> <strong>8 Gatefeing</strong> <br/>Vi skjønner at gater må feies om natta. Det vi ikke skjønner, er hvorfor det kreves jetmotorer, to åttetonns biler, og tolv blinkende varsellys for å fjerne noen korn med strøsand.<br/> <br/> <br/> <strong>9 Juleavslutning</strong> <br/>Under juleavslutningen i klasse 3B trodde vi at lyden av 25 blokkfløyter var ille. Så dro en av de søte små frem en fiolin.... <br/> <br/> <br/> <strong>10 Isbilen</strong> <br/>Den forferdelige isbilmelodigen er egentlig irriterende nok. Så kommer lyden av alle ungene i tre kilmoteters radius som unisont skriker etter penger. Det er en lyd som kan få et fjell fullt av sinnasultne fuglunger til å virke som taffelmusikk. <br/> <br/> </p> <h1>Mer moro:</h1> <p> <a href="/default.aspx?section=artikkel&amp;id=2643" target="_blank"> <strong>10 fakta om kroppen vår</strong> </a> <br/>Som du kanskje ikke ville vite....<br/> <br/> <a href="/default.aspx?section=artikkel&amp;id=15592" target="_blank"> <strong>20 klisjeer vi hater som pesten</strong> </a> <br/>Her er en del klisjeer vi irriterer oss grønne over...</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen