listefyll:

De 10 teiteste slankekurene folk tror på

Glem lavkarbo. Vi har funnet slankekurene som virkelig ikke anbefales!

Publisert Oppdatert

Som Else beviser i stripen ovenfor, er det ingenting som er for idiotisk hvis målet er å gå ned i vekt. Her er ti slankekurer som enten er så drøye, eller så dumme, at det er mye smartere å beholde ølmagen.


1 Tåringer

Beklager, vi vet det er skikkelig ekkelt med bilder av tarmsystemet! (Rachel D) Beklager, vi vet det er skikkelig ekkelt med bilder av tarmsystemet! (Rachel D)

Siste nytt innen slanking er tåringer. Dette er elastiske bånd, som av uforståelige grunner er utstyrt med magneter. Ved å tre disse ringene rundt stortærne skal du gå ned i vekt. For mange kommer det nok som en overraskelse at tærne kan påvirke metabolismen, men dette er gammelt nytt for oss som allerede visste at tykktarmen går gjennom føttene.

For den viderekomne:
Prøv slanketauet! Dette 100% organiske tauet skal knytes ekstra hardt rundt halsen før hvert måltid. Denne eldgamle metoden både renser lungene dine for unødvendig luft, og hindrer maten i å nå magesekken. Sjekk vår nettbutikk for sjelerensende slanketau, kun kr 1499 per meter.


2 Slankesåpe

Hvis du virkelig vil ha noe som trenger gjennom huden og løser opp fett, se etter dette tegnet neste gang du handler. Hvis du virkelig vil ha noe som løser opp fett: Se etter dette tegnet neste gang du handler.

Aoqili-såpen gir deg ikke bare myk og vakker hud og evig velvære. Nei, denne såpen trenger så dypt inn i porene at den på en skånsom måte vasker bort overhudsfettet ditt. Deretter gjør den selvangivelsen din og vasker bilen, før den løser en tredjegradslikning og gir deg all æren for det.

For den viderekomne:
Spis såpa etter at du har vasket deg med den. Det vil nok legge en ekstra demper på appetitten.


3 Sigarettdietten

Slanke og fine lunger... (smokerslung.net) Slanke og fine lunger... (smokerslung.net)

Dette er en av de enkleste diettene på markedet: Hver gang du føler for å spise, ta deg en røyk i stedet. Denne dietten vil kanskje få deg ned i vekt, men den kan muligens også ha enkelte bivirkninger.

For den viderekomne:
Hver gang du føler for å spise, knus et Norgesglass mot hodet i stedet.


4 Bomullsdietten

Sunt og næringsrikt... (Commons) Sunt og næringsrikt... (Commons)

Bomullsdietten er akkurat det det høres ut som. Av en eller annen grunn skal det å spise bomull før hvert måltid fylle magesekken og dermed gjøre at du føler deg mindre sulten. I tillegg til å være på nivå med å spise kattesand, kan dette også medføre alvorlige helseskader.

For den viderekomne:
En godt brukt sokk kan være en rik og naturlig bomullskilde.


5 The Halleluja Diet

I gamle dager ble kostholdsplanene skrevet i stein... (Commons) I gamle dager ble kostholdsplanene skrevet i stein... (Commons)

Ifølge mannen bak denne dietten, er all mat som nevnes i Første Mosebok en beskjed fra Gud om hvordan mennesker burde spise. The Haleluja Diet er en ren veganerdiett som i det store og hele bare lar deg spise rå grønnsaker. Guds kostholdsplan er altså at du stort sett skal være veganer, unntatt når du gomler på sønnen hans under nattverden.

For den viderekomne:
Denne dietten har også et treningsprogram som inkluderer halshogging av tjenestefolk, båtbygging i regnvær og lange fotturer i ørkentette strøk.
6 Bendelormdietten

I tillegg er den kjent for å være et trofast kjæledyr... (Commons) I tillegg er den kjent for å være et trofast kjæledyr... (Commons)

Bendelormer kan bo i tarmsystemet ditt og livnære seg på det du spiser. Dette skulle dermed være den perfekte kamerat under slankekuren. Helt til den dreper deg, vel og merke. I gamle dager kunne man kjøpe bendelormer på gatehjørnet, men i dag må man spise store mengder rått kjøtt for å få besøk av denne sjarmerende krabaten.

For den viderekomne:
Før hver måltid: Svelg en halvvoksen Anaconda med halen først.


7 Ørestiftedietten

Dette er derimot ikke en slankekur. (Foreløpig....) Dette er derimot ikke en slankekur. I det minste ikke ennå....

Denne banebrytende metoden er bygget på følgende premiss: Hvis man bruker en stiftemaskin på sitt eget øre før hvert måltid, vil dette virke hemmende på apetitten. Det eneste negative, hvis man ikke anser intense smerter og høy infeksjonsfare som negativt, er at den apetitthemmende effekten begrenses ettersom man venner seg til smerten.

For den viderekomne:
Bytt ut stiftemaskinen med drill.


8 Tarmskylling

Vi prøvde å finne et nøytralt og familievennlig bilde til dette punktet. Så prøvde vi å glemme hva vi fant i stedet.... (Commons) Vi prøvde å søke opp et nøytralt og familievennlig bilde til dette punktet, deretter prøvde vi bare å glemme... Dette er forøvrig Vøringsfossen. (Commons)

Dette er, i likhet med mange av de andre metodene her, mer enn bare en slankekur. Det er en livsstilsendring. I tillegg til å bli slank, blir du sunnere, gladere, sprekere, vakrere, mer intelligent, velykket og bedre gift. Og alt dette oppnår du ved å få mange liter vann pumpet inn i en kroppsåpning du vanligvis ikke drikker med.

For den viderekomne:
En ekstra sterk monsterbabb med jalapenos kan gjøre samme nytten.


9 Sprit-dietten

En ekstra dedikert slanker... (Aleksi Aaltonen) En ekstra dedikert slanker... (Aleksi Aaltonen)

Av alle de tvilsomme slankekurene som finnes i verden, er det få som er like farlige som denne. I 1964 kom Robert Camerons bok “The Drinking Man’s Diet” ut. Dette er en slags alkoholisert lavkarbo-bibel som blant annet oppfordrer til å drikke store mengder gin og vodka for å gå ned i vekt. Med andre ord er det ingenting som kan gå galt om man følger denne, ingenting i det hele tatt.

For den viderekomne:
Et godt glass saltsyre om dagen kan også få deg ned i vekt i en fei.


Her var det mye fælt, men vi lar dere selvfølgelig ikke i stikken! Selvsagt har vi også funnet en diett som- selv om den antakelig ikke fungerer- i hvert fall er verdt et forsøk:


10 Øl- og iskremdietten

Teorien bak denne dietten er at kroppen bruker energi, og dermed kalorier, på å varme opp kald mat før den kan fordøyes. Dermed vil kroppen faktisk bruke flere kalorier enn den får i seg når man drikker kald øl og spiser is. Teorien er 99,99999% sikkert bare humbug, men det er jo noe som heter at veien er viktigere enn målet.


Har du noen gode kostholdsråd å dele med folket? Ikke nøl med å bruke kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen