Sommer, sol og rock 'n' roll:

De 10 beste sommerlåtene!

Publisert Oppdatert

Klar for sommerferie, late dager, duppe bena i sjøen, eller bare chille med noe godt i glasset? Uansett så blir sommeren alltid bedre med god musikk på stereoen og vi kan hjelpe med liste over de beste sommerlåtene!

Sommeren er her, bilen er pakket til bristepunktet så fjæringene skriker og du trygler om at den skal holde hele veien til ferieparadiset kona har bestemt i familierådet. Poden sitter fastklistret i et klamt bilsete og forlanger at Kaptein Sabeltann skal gå på repeat de 50 milene fra hjemmet og til dyreparken i Kristiansand.
Alt du tenker på er hvordan skal du klare å holde ut til du endelig slipper fri fra familiens klør og er tilbake i full jobb igjen.

Da er det godt å ha en fiks ferdig liste med avslappende musikk for rockehjertet som du kan lade mp3 spilleren din med mens du prøver å glemme at det bare er 21 dager til du kan slappe av på kontoret igjen...

Her er de ti beste låtene for årets sommerferie i rockens tegn.

10: Aerosmith - Permanent Vacation

Straks du har stemplet ut siste arbeidsdag er det vel nettopp dette du kan tenke deg, permanent ferie…


9: Peter Frampton – Road to the Sun

Joda, her er min dårlige samvittighet. Gitarlegenden Peter Frampton ga ut et riktig snasent album i 2010 og jeg burde ha skrevet om dette. Uansett Skulle du få dårlig vær, her er veien til sola…


8: Deftones – My Own Summer

Sommer sol og sjø, Hva med en liten fisketur sammen med gode venner?


7: Deep Purple – Wasted Sunsets

Hvis du ikke skulle få fisk og dermed blå til sinns kan du alltids ta en Karaoke sammen med Ian Gillan med en av 80 tallets vakreste låter!


6: Soundgarden - Black Hole Sun

Men, etter regn kommer det alltid sol, eller hvis du har lekt I bestemors medisinskap så ser du I det minste fine farger…

MER: Flere videoer på side 2!


5: Yngwie Malmsteen – Far Beyond the Sun

Ekte Rockere skal ikke sitte og spille gitar, men vi gjør et unntak for Sveriges gitargud når han lar sitt arpegiohelvet bryte løs langt forbi solen.


4: Blue Oyster Cult - This ain't the Summer of Love

Sommer og forelskelse hører jo sammen, eller kanskje ikke for alle?


3: Van Halen - summer night

Sommer sol, fest natta lang, disse Californiagutta kan alt om det!


2: ZZ-Top – Cheap Sunglasses

Dagen derpå kan man fort synes at sommersola er litt vel skarp, disse gutta har løsningen.


1: Joe Satriani - Summer Song

God Sommer!

Har dere noen forslag til låter som vil gjøre sommeren enda bedre? Fyr løs i kommentarfeltet! Og husk, vi har ikke "glemt den og den sangen". Vi har bare valgt de vi synes best om. :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning