himmelblå?

De 10 beste dommedagsprankene!

Publisert Oppdatert

Ja, vi vet vi terper litt på det, men vi kommer ikke over hvor utrolig helt på trynet hele den dommedagsgreia i helga var. Det var vi tydeligvis ikke alene om. Her er de beste dommedagsprankene.

Skrotnissen Harold Camping var på mer enn campingtur da han bestemte seg for at det var tid for "The Rapture" (på norsk "henrykkelsen"?) lørdag 21. mai. Den amerikanske radiopersonligheten mente at det var da Jesus skulle komme tilbake og ta med seg de rett-troende til himmelen. Resten av oss skulle få fred for disse knølene vandre rundt i denne jammerdalen helt til ut på høsten en gang, da jorda skulle gå under for godt.

Så langt er det ting som tyder på at Camping ikke har fått rett. Det stoppet likevel ikke en rekke luringer fra å dra en morsom spøk på de som genuint gikk og ventet på å bli løftet til himmels. Det hele begynte med dette bildet, som ble lagt ut på Redditt:

Det tok ikke lang tid før idéen spredde seg som vannkopper i en barnehage. Dette er de morsomste variantene vi har funnet på nett.

Via www.buzzfeed.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning