spenningen stiger:

Blir dette tidenes mest populære youtube-video?

Et kinderegg av en video...

Publisert Oppdatert

Internett elsker videoer av babyer. Spesielt dersom babyen enten ler eller skvetter. Men hva skjer dersom babyen både skvetter og ler samtidig? Vitenskapen tilsier at universet vil kollapse inn i seg selv. Men vi tar sjansen. Dette er Youtubes søteste video.

Okay før vi går løs på denne videoen er vi nødt til å foreta litt lett oppvarming. Man kan ikke gå rett løs på en slik video, uten å ha tøyd ut empatisenteret i hjernen.

Så aller først varmer vi opp med en av Youtubes mest sette video noensinne:

Over 300 millioner har pr i dag fått med seg hva som skjedde da Harry stappet fingeren inn i munnen på Charlie. Det er mulig - ved hjelp av tittelen på videoen å ressonnere seg frem til det som skjedde...</p> <p> <br/> <strong>Latterbaby 1:</strong> <iframe height="374" src="http://www.youtube.com/embed/RP4abiHdQpc" width="460"/>Det må være verdens enkleste jobb å være standupkomiker for 8 måneder gamle babyer. Riv et papirark i to og du kan få eget show på Latter.</p> <p> </p> <p> <strong>Babylatter 2 The return of Evil</strong> <br/> <iframe height="280" src="http://www.youtube.com/embed/jG5rQ3D_Zrw" width="460"/>Ooookay... En baby skal ikke le på den måten. Rett etter at kamera ble slått av, spant hodet rundt 360 grader. Tror vi.</p> <p> </p> <p> <strong>Redd baby 1</strong> <br/> <iframe height="374" src="http://www.youtube.com/embed/cS9Bvw0L7VE" width="460"/>Ingen store overraskelser her. Unntatt for babyen, da...</p> <p> <br/> <strong>Redd baby 2 Electric boogaloo<br/> </strong> <iframe height="374" src="http://www.youtube.com/embed/zr5Fs9oYLnQ" width="460"/>Youtube svømmer over av unger som sitter og chiller´n i barnesetet i bilen når helt plutselig Kablam, og så bare hallo, WTF! Mørkt?! Shit mann! Denne er den mest effektive, på 9 sekunder.</p> <p> <strong>Trekk pusten dypt...</strong> </p> <p>Sånn... Da bør vi være lette og ledige i steget og klare til å takle tidenes søteste video. Er dere klare? Helt sikkert? Ikke press play før dere vet at dere kan takle det...<iframe height="374" src="http://www.youtube.com/embed/N9oxmRT2YWw" width="460"/>Denne videoen har alt som skal til for å bli en kanonsuksess. Både en unge som holder på å le på seg brokk. Og holder på å fylle pampersen av redsel.</p> <p>Mer skal det ikke til for å få millioner av treff på youtube. (Selv om <em>denne</em> faktisk fortjener det mer enn den idiotiske Charlie bit my finger).</p> <p> <strong>Det er bare å legge andre babyvideoer i kommentarfeltet.</strong> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning