Når manbunsen har gått for langt

Manbuns er aldri riktig. Spesielt ikke på noen av verdens mektigste personer

Publisert Oppdatert

Det er ingen hemmelighet at vi her på pondus.no synes hipstere er noe herk.

Vi synes disse manneguttene ser helt latterlige ut med sine litt for røft flidde helskjegg, sine hirdsveiser, sine tatoveringer som man helst bør ha pådratt seg et tresifret antall suringer i Singapore for å kunne gå med.
Vi kunne skrevet side opp og side ned om rutete flanellskjorter, som ingen - bortsett fra tømmerhoggere og militante lesber - har rett til å gå med.

Vi rister på hodet over disse forunderlige hipsterbuksene som klarer kunststykket å være både pinetrange og lange i lortfallet  på en gang. Bukseseler og sixpence, ironiske 80-tallsmixtape på en original Sony Walkman. Alt dette får oss til å rulle øynene så langt opp i hodet at vi faktisk kan skimte stedet der lillehjernen møter nakkevirvlene.

Men alt dette er helt greit. La nå hipsterne holde på. Det finnes dog ett unntak.

Manbuns.

Av en eller annen grunn er det noe så ekstremt partysvenskt over manbuns. De får oss øyeblikkelig til å tenke på sånne anemiske mannslinger som jobber på de hippeste stedene der de håper på å bli oppdaget for noe annet enn at de ikke helt skjønner hva du bestiller i baren.

Det er tydeligvis andre som har innsett hvor fjollete manbuns er. De har laget disse fotomanipulasjonene av kjente maktmenn. Og vi kan vel være enige i at alle ser helt idiotiske ut. Kanskje med unntak av Putin.

Enjoy.

Via

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning