Blogg spessial:

Beauty is the beast

Hva menn ser i gardiner og andre menn....

Publisert Oppdatert

Menn kan ikke se "mannlig skjønnhet", men styggheten derimot, den ser vi.

Nok en gang har et av våre medlemmer skrevet noe vi synes er morsomt nok til å få plass på forsiden. Ordet er Odds:

Når vi voksne menn går nedover Karl Johans gate, og passerer en mannlig modell, så legger vi ikke merke til ham. Ser han derimot ut som en dårlig utført setefødsel, kan du være sikker på at vi får det med oss.

Stygge gardiner
Det kan sammenlignes med menns syn på gardiner. Vi vet ikke hvordan pene gardiner ser ut. Går vi inn i et rom og det er pene gardiner der, legger vi ikke merke til dem. Spør dama vår hva vi synes om dem, vet vi ikke hva vi skal svare. De bare henger der liksom. Som pene menn på gata, de bare går der.
Menn og gardiner er egentlig bare hindringer mellom oss og damer vi myser på. Men er gardinene stygge derimot, brune 70-talls gardiner i bæsjebrunt, da legger vi merke til dem og tenker "det var stygge gardiner det"! Og det samme gjelder menn.

Vi kan jo selvfølgelig ikke være sikre, men vi tror ikke denne karen kommer med på Paradise hotel.... (uncyclopedia)Rick Perry-TV
Ei heller forstår jeg hva homofile (Ikke at jeg har noe imot dem!) synes er pent på menn. For noen år siden gikk det et program som het "Gay Army". Konseptet var at de tok homofile skandinaviere til amerikansk rekruttskole med Schwarzenegger-sersjanter som ikke hadde noe begrep om hva homofili var engang (yeah, right. Don't ask, don't tell...). Jeg var i forsvaret på den tiden så jeg måtte se på det av ren nysgjerrighet.

Donald Duck
Det var mange forskjellige karakterer de hadde funnet fram, og selvfølgelig var en av dem en mildt sagt utagerende og selvopptatt modell. De spurte ham hva han var mest fornøyd med; og han svarte leppene som han hadde stappet med collagen! Han så ut som Donald Duck og Angelina Jolies hemmelige sønn!

Personlig syntes han var den styggeste blant dem (og det inkludert transvestitten på 180 kg). Men da de spurte de andre hvem de syntes var den peneste blant dem, svarte alle at HAN var den peneste "... og spesielt de pene leppene hans..." Altså. Dersom det er et tegn på skjønnhet at man ser ut som man har to gigantiske vannblemmer midt i trynet, så er vi på vei utfor stupet, alle som en, uansett legning.

src="http://i370.photobucket.com/albums/oo142/mbarn3065/lips.jpg" alt="Photobucket" border="0" />
Kvinner er forøvrig også forvirrende for oss heterofile.....

En ustygg kompis
Hver gang jeg forteller om vennene mine til damer, og de spør hvordan de ser ut, vet jeg aldri hva jeg skal svare, med mindre de er ekstremt stygge. Jeg aner ikke om de er pene eller ikke. De har jo nesa plassert sånn cirka der alle andre har, og øynene har fått sin funksjonelle plass et godt stykke ned på panna. Så hva skal jeg si? Joda, fjeset hans virker? Samme dilemmaet når jeg blir kjeppjaget med for å se på gardiner. Joda. De virker.

Dette forstår ikke damer.

Derimot kan vi menn se bilers skjønnhet, og derfor gir vi bilene ofte kvinnenavn. Men det er jo helt naturlig…

Dette gjelder bare pene biler. Denne skjønnheten heter Roy....


Mer underholdning?
Adventspiker!
Vi er alle i stand til å se skjønnheten her...

10 konseptbiler som har gått fra konseptene...
Disse har garantert også guttenavn!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen