Skikkelige møkkagaver!

Er du lei av å kjøpe billig dritt i julegaver? Kjøp dyr dritt!

Publisert Oppdatert

Julehysteriet har allerede begynt så smått å sige inn over landet, og det er på høy tid (høhø) å tenke på julegaver til dine kjære, og ikke fullt så kjære i slekt og vennekrets.

Nøyaktig hva man skal kjøpe, blir det verre og verre å finne ut av for hvert år som går. Det er som kjent ingen enkel oppgave å kjøpe noe til den som har alt, og vi har tross alt blitt en nasjon av folk som har alt. Spesielt når det gjelder litt mer perifere bekjentskap, ender det ofte med at vi kjøper noe billig dritt, bare for å kjøpe noe.

Vi foreslår at du snur litt på flisa i år: Kjøp noe dyr dritt - bokstavelig talt!

Nedenfor finner du nettstedene du trenger til årets julegavekjøp.

I poop you

Dette er en "Professional poop delivery service. For that special someone". Litt graving i møkka, det vil si nettsiden til I Poop You , avslører mer om tanken bak firmaet: "We proudly deliver the best shit to your door!"

Ved hjelp av denne tjenesten kan du altså rett og slett sende avføring til en heldig utvalgt. Hvorfor i all verden skulle du ønske å gjøre det, spør du (og vi)? Firmaet selv mener det finnes haugevis med grunner: "There are hundreds of reasons and thousands of people who deserve shit mailed to their door. Don't get your hands messy, our specialists will do the dirty work for you!"


"En stor nummer tre, uten mais."

Ikke nok med det, man kan også velge den perfekte ruken blant utvalget i firmaets bæsjemeny, som blant annet byr på "Cow Chocolate Pudding", " Horse Spring Rolls" og "Goat Bites".

I disse dager kjører de også en egen "Chef's Choice - Special Limited Edition" i anledning Thanksgiving, som selvfølgelig består av en neve kalkundritt. Vi krysser fingrene for at de greier å spa opp noen never med reinsdyretterlatenskaper for en julespesial!

En nøye håndplukket klædd med avføring kan selvfølgelig ikke bare kastes i en kjedelig, grå pappeske. Neida, I Poop You leverer dritten i nydelige gaveesker, komplett med dryppefri innerboks som "holder aromaen fersk og stinkende".

Avslutningsvis kan vi nevne at avsenderne av bæsjepakken kan velge å være anonyme. Men er det noe gøy, da?

Poopsenders

Man skulle tro at I Poop You var ganske alene om sin forretningsidé, men neida...det finnes selvfølgelig flere møkkafirma der ute. 

Poopsenders kjører omtrent samme opplegg som I Poop You, men er litt mer ærlig enn sistnevnte, og selger dritten sin under slagordet "Sweet revenge at it's finest!" Poopsenders gidder altså ikke dekke over at dette hovedsaklig er en tjeneste man bruker for å ramme en fiende. Man kjøper rett og slett ikke en stinkende kuruke til bestemor i julegave... med mindre bestemor er i besittelse av humoristisk sans, eller har en spesiell interesse for fordøyelsessytemet til diverse dyr.


Ku, elefant eller gorilla...elle, melle.

Et annet område Poopsenders skiller seg fra konkurrenten, er utvalget. Poopsenders byr på eksotiske innslag som elefantmøkk og gorillakubber, visstnok takket være "our friend, the zoo keeper".

På nettsiden kan man lese tilbakemeldinger fra fornøyde (og anonyme) kunder, med begeistret utsagn som "alle som har en drittsekk til nabo burde bruke denne tjenesten!" Vi tviler ikke.

SHITEXPRESS

Tja... med tanke på firmanavnet, og ikke minst de to firmaene vi allerede har omtalt, begynner du vel å skjønne tegninga.

Shitexpress sender dritt over hele verden, og ser ut til å satse stort, med en nettside på 17 språk, og muligheten til å betale både med PayPal og BitCoins. Men uansett hvilken betalingsform du gjelder, lover Shitexpress at du er fullstendig anonym. Man da kunne man jo like gjerne droppe hele julegaven!


Irriterende kollega, snuskete sjef eller sjalu nabo. Eller bare skolelærer. Dritt fortjener de visst, alle sammen.

Når det gjelder selve møkka, er utvalget skralere enn konkurrentene ovenfor. Shitexpress leverer for tiden kun hestemøkk, men den er til gjengjeld "økologisk og våt". Utvalget skal også utvides i nærmeste fremtid, fortelles det på nettsiden.

Møkkajul

Vi regner vel egentlig ikke med at disse gavene blir tatt imot med et smil og en hjertelig latter. Det må du sikkert stå for selv. Men, det er i hvert fall ingen tvil om at dette er gaver som vil bli husket... Og sånn sett er dette en bedre måte å svi av noen kroner på, enn å kjøpe nok en vase eller et par tøfler. 

Skulle du av en eller synes at dette blir i drøyeste laget, kan du jo kjøre den samme kjedelige, trygge linja: Kjøpe en sparebøsse eller noe sånt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen