Lyspunkt i hverdagen:

Endelig klovner som ikke er skumle!

Vær med å støtte sykehusklovnene, du også!

Publisert Oppdatert

Det er en kjensgjerning at klovner er skumle. Stort sett i alle fall.

Vi er villige til å gjøre et unntak når det gjelder Sykehusklovnene. Disse utrettelige figurene gjør daglig en innsats for barn og unge på sykehus i Norge.

Egmont har lyst å gi noe tilbake og har i samarbeid med norske kunstnere og serieskapere laget en kalender for 2016, der alt overskuddet av salget utelukkende går til Sykehusklovnenes viktige arbeid med barn på sykehus.
 
Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. Sykehusklovnenes hovedmål er: «Alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner».

– Vi er veldig stolte av å ha laget Sykehusklovnenes jubileumskalender for 2016 sammen med Egmont og disse flinke kunstnere, sier Kristin Zachariassen, daglig leder i Sykehusklovnene.

Kalenderen inneholder tegninger av Finn Graff, Frode Øverli, Lise Myhre, Fredrik Skavlan, Nils Ole Oftebro, Børge Lund, Lisa Aisato, Svein Nyhus, Nils Axle Kanten, Eldbjørg Ribe, Hanne Sigbjørnsen og Emma Aasbakk Engen. De har alle sin unike forklaring på hvorfor de bidrar.

Frode begrunner deltakelsen på følgende måte:

– Jeg vil gjerne være med å støtte de som bringer glede til andre som er i en ugrei situasjon. Spesielt når det dreier seg om barn!

Hqr du 199,00 du gjerne vil bidra med? Kalenderen kan kjøpes i bokhandleren, i enkelte matvarebutikker og gjennom Egmont Publishings nettbutikk univers.no
 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen