Sommerens beste T-skjorter:

9 T-skjorter du du ikke viser til mora di

...og en genser du kunne fått av henne.

Publisert Oppdatert

Nå er det visstnok sommer og istedet for å lunte rundt i Canada Goose-jakke og klage på kulden, skulle vi ønske vi kunne gå i T-skjorte og klage på varmen.

Men så er spørsmålet, hva slags T-skjorter er det innafor å ha på utafor? For det er mye skrot der ute.

De verste eksemplene på slike t-skjorter er selvfølgelig de man kjøper på gata. Uansett om det er i London, på Karl Johan, Mallorca eller i Thailand - slike skjorter plasserer deg på kartet sammen med Ola-Conny og han andre røkapølsa fra Ullared.

En bekjent av undertegnede  kaller slike skjorter for "ungdomssynder", og jeg må innrømme den 13 år gamle utgaven av meg hadde både "Hvem faen er Drillo?", "Den jævla naboen" og "I killed Laura Palmer" i klesskapet. Dersom jeg hadde iført meg en av skjortene i dag hadde det selvfølgelig vært enda verre - jeg ville blitt tatt for å være en ironisk hipster.

Uansett om de er kjøpt på gaten eller via Internett balanserer moroskjortene på en tynn linje mellom harry, superharry, bare teit og de få som faktisk er morsomme. Sistnevnte tilhører derimot sjeldenhetene, til det finnes det altfor mange "Wine me, dine me 69 me" og "Sug og svelg, god helg!"-skjorter der ute. For ikke å snakke om utdrikningslag som har trykket opp egne skjorter i anledning utdritningen.

Skulle man faktisk ramle over en t-skjorte med et fiffig ordspill eller en morsom tegning på, er det i dag mye tryggere å dele et bilde av sjeldenheten på sosiale medier. Men det finnes de som fortsatt foretrekker å bruke de som bekledning, og vi har samlet et utvalg i bildegalleriet ovenfor.

Sjekk ut skjortene, og si din mening i kommentarfeltet! Og dersom du etterpå fortsatt har sansen for fiffige ordspill, plumpe morsomheter og småharry karakterer, kan du jo alltids tegne abonnement på Pondus!

Abonnér på Pondus, da vel!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning