talentløst:

De desidert verste voksfigurene

Får folk betalt for å lage disse?

Publisert Oppdatert

Dersom du har lyst på å påføre deg flest mulige varige traumer på kortest mulig tid, er det bare en ting å gjøre: Besøk nærmeste vokskabinett. Du vil ikke få sove på uker etterpå.

(Som følge av sykdom, som ikke på noe vis har med feiring av Frodes fødselsdag i dag, tuter vi til med en reprise)

Det er ikke for ingenting at vokskabinetter stort sett befinner seg i de mer lumre turiststrøkene av større byer. Ingen med IQ over 80 og promille under 3 vil finne på å sette sine ben på et slikt sted. Og det er jo ikke så rart.

For å få jobb som modellør på et vokskabinett er det nemlig viktig å ha estetisk sans, kunstneriske ambisjoner og kreative evner. Og så slå deg selv så mange ganger i bakhodet at du glemmer alle dine ferdigheter. Vokskabinettfigurer er nemlig noe av det grimmeste som finnes. Dersom du har mer enn "bestått" i pappsløyd på ungdomsskolen, kun har et lett snev av Parkinsons og flere enn 3 fingre pr hånd, er du overkvalifisert til jobben som modellør.

Det er kun én gang at skuespillere får vise hva de virkelig er gode for. Og det er når de står ved siden av en voksfigur av seg selv og later som hvor fin de synes den er. At de får det til å virke ekte, er en attest til hvor dyktige de er. Men selv ikke Marlon Brando himself ville klart å holde maska, dersom han hadde fått presentert slike versjoner av seg selv. Her er de verste voksfigurene vi har sett.


Det finnes flere lekre voksfigurer der ute. Legg dem gjerne inn i kommentarfeltet, til skrekk og advarsel for flest mulig.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning