8 usannsynlige filmkollisjoner

Når man kombinerer to gode filmer, må jo utfallet bli dobbelt så bra. Eller...?

Publisert Oppdatert

Det er mye som aldri bør kombineres. Vin og øl. Country og rock. Nugatti og makrell i tomat... Men, hva får vi om vi begynner å smelte sammen filmsamlingen vår? Har dere ikke noengang lurt på hvordan spartanerne hadde gjort seg i Arkham City, eller hva som hadde skjedd om Snake Plissken plutselig befant seg på en Star Destroyer?

Som kaklende gale professorer, har vi sydd sammen noen av de beste og verste filmene til helt nye monstrositeter. Utfallet er, vel... døm selv:

8. Offensive Movie

Syns du Disaster Movie var ille? Vel, siste i rekken av parodifilmer skviser nå flest mulig bæsjevitser ut av deppeklassikere som Schindler's List og Philadelphia. I rollene finner vi blant andre The Rock som Oskar Schindler og Martin Lawrence i en fatsuit som AIDS-syke Andrew Beckett.


7. The Matrix Brothers

Brødrene Jake og Elwood vekkes opp av Trinity og Morpheus for å redde verden. Gjengen må bekjempe agenter og ondsinnede virusprogrammer for å samle bandet igjen, og holde tidenes beste konsert om hvor teite maskinene er.


6. Terminate Hard

John McClane reiser tilbake i tid ved å kræsje en brennende lastebil gjennom en jumbojet full av terrorister, og må stoppe en terminator forkledd som en våpensmugler for å forhindre at universet imploderer. Bruce Willis er tilbake i helterollen, mens Kim Bodnia spiller drapsmaskin.


5. The Island of Doctor Parnassus

Den gale Parnassus setter opp sitt magiske freakshow, og begynner å stjele folk fra gaten. Han sender dem til en fjern øykoloni hvor de tvinges til å tilbe ham, mens han driver ugudelige eksperimenter for å skape nye attraksjoner til showet sitt.


4. Troy Story

Årets beste animerte familiekomedie er her! Endelig kan barna dine også få oppleve kampen mellom trojanerne og grekerne! Husk å få med dere 3D-versjonen, for å få mest ut av de blodigste scenene!


3. National Lampoon's Lord of the Rings - Vacation in Mordor

Familien Griswold har lagt ut på bilferie igjen, og på veien plukker de opp en merkelig liten haiker med hårete føtter... I rollene finner vi blant annet Bobcat Goldthwait som Frodo, og Billy Crystal som stemmen til Sauron.


2. The Shawshank Inception

Fangene Andy og Ellis blir etterhvert gode venner, og etter en stund forteller Andy om sine planer om å bryte seg ut. Problemet er bare at dette ikke er et vanlig fengsel. Det er et fengsel i et fengsel i en drøm i et fengsel i et...


1. Levende Døde på Oslo S

Pelle og Proffen prøver å redde Lena fra et tragisk liv mens et nytt, mystisk dop herjer Oslos gater. Antall overdoser skyter plutselig i været, men de døde forblir ikke døde. De våkner til live igjen med en sult etter menneskekjøtt! Nå begynner den virkelige kampen for å overleve...Det er bare til å innrømme det; dere hadde betalt for å få sett noen av disse. Noen av dem hadde dere gjerne betalt ekstra godt for å slippe å se...

Har dere også en liten dr. Frankenstein i magen? Da er det bare til å gå bananas i kommentarfeltet med deres egne sammensydde filmmonstre!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen