6 tatoveringer for viderekomne

Du trodde du var drøy da du tok en piggtråd rundt armen..?

Publisert Oppdatert

I en verden der illustrert hud har blitt like vanlig som to blingser med leverpostei og et glass melk til frokost, er man nødt til å trå til litt hardere i taklingene, dersom man skal skille seg ut.

Hva gjør du når ikke bestemor lenger hever et øyenbryn når du kommer på besøk med en erigert penis tatovert i panna (mest sannsynligvis fordi hun har gjort det samme selv)? Heldigvis består kroppen av mange områder som for de fleste er upløyd mark. På tatoveringsfronten, i det minste.

Og de finnes der ute. De uredde få, som trosser smerte og misbilligende blikk fra kassadama, som er villige til å gå den ekstra mila for å skille seg ut fra en endeløs rekke av sommerfugler på skulderen.

Dette er vår hyllest til disse brave sjeler, og kanskje være til litt inspirasjon... Dette er 6 tatoveringer for spesielt interesserte.

6. På knotten

Det finnes mange desperate ting å gjøre når røytingen har tatt overhånd. Noen går for en mer eller mindre kortreist hentis, ala Trump. Andre skaffer seg en såte som kan maskinvaskes på 40 grader. De som ikke orker vedlikeholdsarbeidet dette medfører, gjør som denne karen og tatoverer på seg den perfekte hårlinje.

5. På tungen

Dersom du er sugen på å gi begrepet "har det på tunga" en litt freskere definisjon anbefales denn løsningen. Personlig synes vi kanskje disse motivene er litt kjedelige, og ville gått for en flue eller kanskje polkadotter. 

4. På tennene

Den amerikanske tannteknikeren og tatovøren Steve Heward har etablert seg som den første tann-tatovøren (tantovør?). Hver av kronene er håndmalt før de er satt inn. Den eneste fornuftige tingen å tatovere på tennene, må jo være Karius og Baktus. Just sayin'...

De drøyeste har vi spart til neste side.

3: På øye-eplet

For deg som ønsker å se ut som om du alltid har tidenes hangover, har du muligheten. I visse fengsel har det tydeligvis blitt en trend å la ustabile menn med skarpe gjenstander stikke deg i øynene. David Boltjes er en av friskusene som har kastet seg på denne bølgen, og når man ser resultatet, er det vanskelig å ikke gjøre det samme.

2. Rundt øynene

Denne er litt kontroversiell. I kommentarfeltet på Youtube (som jo får kommentaren på dagbladet.no til å fremstå som en festaften i Mensa-klubben), er man usikre på om dette er fake eller ikke. Du kan dømme selv ved å se videoen.

</p> <p>Alt vi lurer på er: Kunne han ikke heller bare tatovert på seg kontaktlinser, sånn som de løkrullene på plassen over?</p> <h2>1: I ganen<br/> <a href="/upload/modules/articles/articles/image/large/573451635005826177285265.jpg" style="font-size: 12px;"> <img alt="" src="/upload/modules/articles/articles/image/large/573451635005826177285265.jpg" title=""/> </a> </h2> <p>Vi gjentar:</p> <p> <span style="font-size: 2em;">I ganen!</span> </p> <p>o_O</p> <p>Dersom du lurer på å tatovere deg på drøvelen eller tilsvarende, vil vi anbefale følgende månedlige inspirasjon til motiv...</p> <h2> <a href="http://www.univers.no/tegneserier/pondus/Pondus-abonnement/sku-A-PON?sid=details-form&amp;Operation=AddProduct&amp;ProductSKU=A-PON&amp;CampaignID=pondus">Abonner på Pondus, da vel!<span style="font-size: 12px; font-weight: 400;"> <img alt="" src="/upload/modules/articles/articles/image/large/528160635005830956641124.jpg" title=""/> </span> </a> </h2> <p> <a href="http://www.oddee.com/item_96955.aspx">via</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning