6 rockere som har tilbrakt tid på cella

It's a hard rock life! Og det er ikke bare Phil Rudd som har vært i klammeri med loven. Du vil nesten ikke tro hva disse rockerne har blitt arrestert for.

Publisert Oppdatert

Det er ikke mye som er kjipere enn å se heltene sine falle i grus. AC/DCs mann på kjøkkenavdelingen, Phil Rudd ble som kjent nylig arrestert for å ha bestilt et dobbeltdrap, noen som heldigvis kjapt viste seg å være humbug.

Han må likevel stille i retten for pilletrilling og drapstrusler, men er langt fra den eneste rockestjernen som har havnet i trøbbel med lovens lange arm.

.

Sebastian Bach

Den tidligere Skid Row-gnåleren fikk seg en ganske flau flekk på rullebladet etter en fuktig barrunde for et par år siden. Bach ble bedt om å forlate et av vannhullene han besøkte, men da han ikke fikk ta med seg drikken sin ut, ble han hissig og endte opp med å bite eieren i hånden. Vi håper inderlig at mannen oppsøkte lege etter denne episoden, da et bitt fra en 80-talls glamrocker mest sannsynlig tilsvarer å rulle naken rundt på isolatavdelingen i et sykehus i Vest-Afrika

.

.

.

Marilyn Manson

Det er klart denne karen er på listen. Se på ham, da! Under en konsert i 2001, fikk en av vaktene foran scenen en ganske ubehagelig overraskelse. Manson, iført et kostyme som så ut som en... kosteffektiv prostituert for spesielt interesserte, hoppet på ham og begynte å tørrjokke hodet hans. Stakkaren saksøkte Manson, og fikk noen usle dollar for påkjennelsen, som neppe var nok til å dekke de mange årene han mest sannsynlig trengte i terapi...

.

.

.

.

Sex Pistols

I sommeren 1977 bestemte punkeikonene i Sex Pistols seg for å gjøre en liten spontankonsert på Themsen. Helt tilfeldigvis het båten deres "Queen Elizabeth",  sikkert ment som en hyllest til monarken, og enda mer tilfeldige tok ruten dem forbi parlamentet i Westminster, London. Før de rakk å dra ordentlig i gang med klassikeren 'God Save the Queen', ble båten bordet og bandet arrestert for trakassering av det britiske imperiets kongelige overhode.

Jim Morrison

Under en konsert i Florida i 1969 sammen med The Doors, ble herr Morrison kanskje litt for overentusiastisk. Etter å ha dratt ut snoppen på scenen og utført "simulert oral kopulering" på gitaristen Robert Krieger (som politirapporten så pent kalte det), prøvde han å inspirere publikum til å gjøre opprør. Ikke uventet ble han arrestert for fyllefanteri, blotting og en rekke andre punkter, og ble dømt til både bøter og fengselstid. Men, Morrison vandret heden før han rakk å sone straffen.

Som et lite plaster på såret, ble han benådet tredve år i ettertid, noe som kisten hans helt sikkert setter stor pris på...

.

.

.

Chuck Berry

Denne karen regnes av mange som en av grunnleggerne av rock, men virket også å leve et dobbeltliv som yrkeskriminell. I ungdomsårene ble han arrestert for å ha ranet flere butikker og stjålet en bil, og etter gjennombruddet hans kidnappet han en ung jente med "umoralske hensikter". I senere tid ble han også anmeldt av en rekke kvinner for å ha filmet dem på toalettet i restauranten sin i St. Louis. Etter et raid på hjemmet hans fant politiet opptakene, samt et drøyt lass med marijuana. Berry klarte merkelig nok å få pervosiktelsen mot seg droppet, i bytte mot å ha erklært seg skyldig for narkotikabesittelse. Vel, hva ville dere helst hatt på rullebladet...?

.

Ozzy Osbourne

Denne mannen er en av de viktigste bautaene i både rock og metal, men det er umulig å ikke også se på ham som en av de største klovnene verden har sett. Ikke bare ble han dummet ut i sitt eget realityshow, han har bitt hodet av forskjellige dyr på scenen, blitt saksøkt flere ganger på grunnlag av at musikken hans har forårsaket selvmord, og selvsagt en rekke doperier og fylletull.

En av de mer komiske episodene skjedde i 1982, da han hadde konsumert store mengder tøysevann og ble tatt for offentlig urinering. På et minnesmerke for slaget ved Alamo. Iført en kjole. Dette er som direkte plukket fra en Benny Hill sketsj! Ikke uventet, ble han bannlyst fra stedet i et tiår, og har siden klart å holde genitaliene sine unna andre turistattraksjoner og minnesmerker...

.

Vi er fullt klar over at det fins langt mer oppsiktsvekkende lovbrudd begått av rockestjerner, men vi har virkelig ikke tenkt å prøve å vrenge humor ut av slike saker. Sjekk dem ut selv på eget ansvar.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen